Egy 33 éves férfi ölhetett meg egy nyugdíjast Ajnácskőn - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Egy 33 éves férfi ölhetett meg egy nyugdíjast Ajnácskőn

A rendőrök még január 7-én elfogták a feltételezett elkövetőt

Nyitókép: mapio.net

Frissítve: január 10, 13.49 

A rendőrség nyomozói szerint gyilkosság áldozata lett egy 86 éves ajnácskői (Rimaszombati járás) nyugdíjas férfi, akit holtan találtak meg családi házában.

 

A rendőrség közlése szerint az elhunythoz kihívott halottkém, aki később a boncolást is végezte, gyilkosságként kvalifikálta az esetet.

 

A rendőrök még január 7-én elfogták a feltételezett elkövetőt, majd magánlaksértéssel és gyilkossággal vádolták meg a 33 éves, szintén ajnácskői férfit.

 

SJE Nyílt nap

A jelek szerint az elkövető január 4-én a délutáni órákban a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül behatolt a 86 éves áldozat házába. Az elkövetőnél egy fakaró volt, amivel rátámadt a 86 éves nyugdíjas férfira. Az idős férfi a helyszínen életét vesztette az őt ért sérülések következtében. Az elkövető a gyilkosság után elmenekült a tett helyszínéről.

 

Frissítve: A Körkép.sk időközben úgy értesült, hogy január 9-én kellett döntenie a bírónak a gyanúsított vizsgálati fogságba helyezéséről. Mária Faltániová, a besztercebányai kerületi rendőrség szóvivője szerint január 9-én, hétfőn az illetékes büntetőbiró a vizsgálótiszt javaslatára vizsgálati fogságot rendelt el a gyilkossággal gyanúsított személy számára az ajnácskői gyilkosság ügyében.

 

spravy.rtvs.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

ATI
2023. jan. 10. 17:56

Valahogyan másként kellene már ezeket az erőszakos gyilkos embereket kezelni. Bemelegitésként lehetne a falu főterén ha van ilyen egy hangulatos vesszőfutás, utánna megkövezés, majd jöhetne a hivatalos oldala az ügynek.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket