Nyitókép: SITA/AP

 

Az idei nyári menetrendben, azaz március végétől október végéig a Ryanair 22 járatot fog üzemeltetni Pozsonyból és vissza, köztük egy új csatlakozást a litvániai Kaunasba.

 

A Ryanair hetente több mint 130 járatot fog biztosítani a szlovák fővárosból és vissza, mintegy évi egymillió utassal, ami jelentősen támogatja a turizmust. Amint a Ryanair a héten beszámolt róla, idén az az utasok számának 21%-os növekedésére számít a 2022-es nyári járatszezonhoz képest.

 

Dušan Keketi, a pozsonyi M.R. Štefánik Repülőtér igazgatótanácsának elnöke és vezérigazgatója üdvözölte, hogy a Ryanair az idei nyári repülési szezonban is számos célállomást tesz elérhetővé.

 hirdetes_300x300  

 

„Így a szlovákiai polgárok egész évben eljuthatnak Londonba, az egész évben népszerű Máltára vagy a tavalyi évről újdonságként bevált török ​​Dalamanba” – mondta.

 

Külön megemlítette az új úti célt, a litvániai Kaunast. „Ez a rendszeres légi kapcsolat lehetővé teszi a szlovákiai polgárok számára, hogy új helyeket fedezzenek fel, például a balti régiót” – tette hozzá Keketi.

 

A nyári járatok menetrendje 2023. március 26-tól október 28-ig lesz érvényes.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!