Nyitókép: GRAS via Krone.at

 

Ingyen vibrátort és egy zacskónyi kannabidiolt (CBD) osztogatott a GRAS (Zöldek és Alternatív Diákok és Diáklányok Egyesülete) radikális zöld diákcsoport vezetője a Bécsi Egyetem előtt, hogy ezzel bírja részvételre az egyetem hallgatóit az idei diákönkormányzati választásokon.

 

Míg a különféle hallgatói csoportosulások (többségében radikális baloldali nézeteket valló egyesületek; megj.) kétévente ingyenes golyóstollal, gumicukorral és különféle limlommal próbálnak szavazatot vásárolni, addig a GRAS jelöltje, Sarah Rossmann idén vibrátorokat és drogot osztogatott a bécsi belvárosban. Rossmann elmondta: nem lát kivetnivalót az „ajándékokban”, hiszen ezek „hozzájárulnak a nők szexualizálásának tabutlanításához”. Ezt követően a heteró párokat ostorozta, hiszen a szexuális örömök Rossmann szavai szerint nem csak a „férfiaknak járnak” – azt már elfelejtette megemlíteni, hogy a különös „ajándékokat” az adófizetők pénzéből finanszírozták.

 

Sarah Rossmannt egyébként a legfrissebb információk szerint feljelentette a Bécsi Egyetem egyik diákja.

 hirdetes_300x300  

 

Az osztrák diákönkormányzati választásokat kétévente tartják meg, ám nem élveznek osztatlan sikert: a választási részvétel 2021-ben alig érte el a 16 százalékot.

 

Körkép.sk, Krone nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.