Nyitókép: India Today

 

A világot megdöbbentette a pár nappal ezelőtti gólyahír, miszerint Al Pacino 83 évesen apa lesz. A TMZ forrása szerint azonban a nagy családi idill csak látszólagos, Pacino ugyanis nem tudott barátnője terhességéről egészen a hatodik hónapig.

 

A történet azonban még ennél is cifrább, a színészlegenda ugyanis egészen biztosra vette, hogy a baba nem lehet az övé, ugyanis bizonyos egészségügyi körülményei miatt nem hitte, hogy lehet még gyermeke.

 

A névtelen forrás szerint Pacino DNS-tesztet követelt barátnőjétől, és meglepte az eredmény, miszerint tényleg ő az apa.

 

83 évesen apai örömök elé néz a Keresztapa filmek sztárja, Al Pacino

 

A bulvárlap szerint Al Pacino és 29 éves Noor Alfallah kapcsolata már hónapokkal a gólyahír előtt kifulladt, és a színész nem is sejtette, hogy a románcuk gyümölcse titokban már úton van.

 

“Tudta, hogy Al nem akar több gyereket, már nem is tartották a kapcsolatot, ez az egész egy nagy zűrzavar” – nyilatkozta Showbiz411-nek egy ismerős, aki szerint a kismama egyértelműen aranyásó és csak Al pénzét akarja megkaparintani.

 

A 29 éves Alfallah jelenleg a terhesség nyolcadik hónapjában jár. Al Pacino és kedvese 2022. áprilisa óta alkot egy párt, bár olyan pletykák is szárnya kaptak, miszerint már a koronavírus-járvány kezdete óta tart a románcuk. A páros a színész 22 éves lányán, Olivián keresztül ismerkedett meg.

 

Pacinónak két nőtől három gyermeke született eddig: Beverly D’Angelótól a 22 éves ikrek, Olivia és Anton James, Jan Tarrant színészmesterség oktatótól pedig lánya, a 33 éves Julie.

 

hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!