Nyitókép: Juraj Rizman

 

Zuzana Čaputová elnök élettársa, Juraj Rizman múlt héten lyukat talált autója tetején. Azt írta, hogy ez egy egyelőre ismeretlen „rajongó” munkája. 

 

„Az első lövés nem hatolt be az Octaviám tetején, csak egy horpadás és sérült festék maradt. A második lövés már áthatolt a karosszérián” – írta a közösségi oldalán.

 

A szerviz legalább 1600 euróra becsülte a kár összegét. Juraj Rizman azt állítja, hogy az óvárosban parkolt egy fizetős, de nem őrzött parkolóban.

  hirdetes_300x300   

 

„Természetesen jelentettem az egészet a rendőrségen. Nem volt semmi sem a távolban, sem a közelben, ahonnan valami a tetőre eshetett volna, és a körülöttem álló autókat senki nem rongálta meg” – mutat rá.

 

A rendőrség más tulajdonában okozott kár miatt vizsgálja az esetet.

 

„A közösségi oldalakon kapott üzenetek, vulgáris levelek és közvetlen fenyegetések után hirtelen megsérült az autóm“ – írta, hozzátéve, nincs kétsége afelől, hogy az autón lévő lyuknak köze van ahhoz, hogy kivel él és mit csinál.

 

Az eset múlt héten történt. „Csak azóta két vulgáris, antiszemita tartalmú levelet kaptunk. Zsidók, USA, Soros. Ez reakció az egyes politikusok által terjesztett gyűlöletre. Nincs kétségem” – írta Rizman.

 

„Ha ez egy üzenet volt, akkor a válaszom az, hogy nem hagyom magam megfélemlíteni. Ha pedig a harag és a frusztráció kifejezésének ostoba módja volt, akkor a válaszom az, hogy ez nem fog eltántorítani” – zárta bejegyzését Juraj Rizman.

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.