(…)

A közeljövőben felkeresem személyesen is a labdarúgókat, hogy érzik magukat a bőrükben, a felkészülés vége felé pedig rákérdezek, milyen erőben vannak. Aztán hipp-hopp, kezdődik is a bajnokság.


Azaz legfeljebb két-három hely kiadó?
– Hány játékos helye biztos az utazó keretben?
Na ez az a kérdés, amelyre tényleg nem válaszolok. Nyilvánvalóan vannak, akik előnyt élveznek a többiekkel szemben, akik a mögöttünk hagyott időszakban bizonyítottak nekem és a szurkolóknak is, de biztosítást senkinek sem szeretnék adni, ami alapján azt érezhetné, márpedig ő tutira ott lesz Franciaországban. Az előttünk álló három-négy hónap igenis fontos lesz, ki hogyan teljesít a pályán, mekkora önbizalommal és erőben várja a nyarat. De nagy változtatásra semmi ok, a pótselejtezőt sikerrel megvívók közül biztos sokan kapnak Eb-meghívót.

 

Számot tényleg nem mondanék. Hangsúlyozom, a teljesítmény dönt majd. Futballozzanak úgy a klubokban, hogy ne tudjam őket kihagyni. Tudom, sokat szajkóztam már, de valóban sok múlik azon, ki mennyi játéklehetőséget kap az előttünk álló időszakban. Aki hosszú hónapokig nincs játékban, nehezen nyújt kimagaslót egy ilyen kiélezett tornán. A kapusoktól kezdve a csatárokig mindenkinek a maximumra kell törekednie.

 

 hirdetes_810x300  

Kleinheislerről:

 

„Hányszor mondtam már, igenis vannak tehetségeink… Nagy szó, hogy a Werderrel tréningezhet a napokban, kívánom, hogy sikerüljön megragadnia. Nem lesz könnyű, a németeknél más a követelményszint – nemcsak testileg, fejben is készen kell állnia egy ilyen kihívásra. Magam is kíváncsi vagyok, él-e a lehetőséggel.” (…)

 

Bernd Storck: Eb 2016 – ez az a kérdés, amelyre nem válaszolok (Nemezti Sport)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!