Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, ugyanúgy harcoltak, mint Finnországbban, de akkor nem állt melléjük a szerencse, most igen. Technikailag és taktikailag is javulni kell még, de az első félidőben látott játékkal elégedett voltam. A második félidőben egy olyan csapatot láthattunk, amely régóta nem nyert meccset, emiatt egy kicsit talán megijdetek a játékosok, de a szerencse most velünk volt.

 

A játékosok abszolút partnerek voltak a közös munkában, mindenre vevők voltak, amit mondtam nekik, és nagy hittel, a válogatott iránti elkötelezettséggel tették a dolgukat, és bár a futball a szurkolókról is szól, most talán egy kicsit levette a játékosok válláról a terhet, hogy zárt kapuk mögött rendezték a talákozót.

 

(…)

 

 hirdetes_300x300  

Az, hogy a stadionon kívül megjelentek a szurkolók, és úgy érezték, hogy el kell jönniük és buzdítaniuk a csapatot, amit a 80. perc környékén a játékosok és és magam is jól hallottam, egy jel. Talán érezték azt, hogy foggal-körömmel harcoltak a játékosok a győzelemért.

 

(…)

 

Vérvizsgálatra kellene menjek, mert ennyit még életemben nem idegeskedtem, mint ebben a tíz napban. A futballban mindenki győzelmet vár, ez sokkal fontosabb, mint a jó játék. Amikor jó játékrólé beszélek, akkor gyorsaságra és egy kicsivel több labdatartásra gondolok. az első félidőben látottakkal labdabirtoklás és taktikai szempontból iss elégedett vagyok, míg a második félidőben a kitartásunkat lehet dicsérni, de a következő, görögországi meccsünkben javulnunk kell, hogy az első félidei játékunkat tudjuk állandósítani, hogy bírjuk azt a nyomást, amit a görögök ránk helyeznek

 

Nemzetisport.huMarco Rossi mérkőzés utáni nyilatkozata

Háttér:

 

Nemzetek ligája – Nehéz meccsen legyőztük a görögöket

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!