A választások esélyes befutója a SMER (magyarra lefordítva az “Irány”) pártja, amely az előrejelzések alapján durva 30%-ot fog kasszírozni. Szóval ez a párt mutatja nekünk a helyes irányt. Választási programját és ígéreteit ugyanaz az egységesség és kristálytisztaság jellemzi, mint a párt besorolását. A balközép szocialista szabadelvű jobbszélső demokrata párt kommunista vezére Robert Fico, jelenlegi kormányfőnk, Ficolandia önkényes uralkodója, ahol ez egy főre jutó korrumpált politikusok száma kettővel egyenlő.

A 2002-es  „Majster Poriadok” („Rend Mester”) mosóporreklámukkal törtek be az élvonalba. Ebben a mosóporreklámban Fico jedimester még Beňová kisasszonnyal mutatja be, hogy hogyan kell megtisztítani a „piszkokat” a közélettől. 2010-ben végre láthatjuk is, hogy milyen hatékony mosóporról van szó.

A párt 2010-es választási programjának nagy részét a bevállt taktikájára építette. Az angyali mosoly, a kiskutya tekintet, Viera Tomanová „nyugdíjreformja”, Kaliňák belügyminiszter magabiztossága és töretlen hírneve (a reptéri robbanószer-tesztje után már Pápua Új-Guineában is tudják, hogy hol van Szlovákia), Počiatek pénzügyminiszter cseh Tipos botránya, ez mind olyan dolog, amikre büszkék lehetünk.

Választási programjukban nemcsak a fővárosi régiót, hanem a vidékieket is próbálják megszólítani:

 hirdetes_810x300  

„Nincs sok minden, ami többe fog kerülni, mint az autópálya Kassára!”

Kitűzött céljuk a görög jóléti társadalmi szint és színvonal elérése Szlovákiában:

„13. nyugdíj! – Egy újabb lépés Görögország felé!”

Az államtitok hűséges őrzői, és egyben  egészségünk éber őrei is szeretnének maradni továbbra is:

„Óvjuk önöket a szívrohamtól! – Nem áruljuk el, hogy mit csinálunk a pénzükkel!”

Nehéz időkben is számíthatunk rájuk. A miniszterelnök tartalékalapját növelni akarják, így elég pénz marad  köröm manikűrre is a  fitneszbajnokoknak.

„Korrupció és túlárazott pályázatok nehéz időkben is!  – A népért és Szlovákiáért! „

És a végére, akiket még nem sikerült meggyőznünk, azoknak álljon itt a legújabb videó a jelenlegi kormánykoalíció választási kampányából:

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!