Az MKP parlamenti választási listájának valamennyi női képviselőjelöltje támogatja a migránsüggyel kapcsolatos közös kiáltványt. A magyar párt választási szlogenjében található „Közös akarat” így a szilveszteri kölni, és más nyugat-európai nagyvárosokban történt nők elleni atrocitások közös elutasításában is megmutatkozott.

 

Mi, a Magyar Közösség Pártjának közéleti szerepet vállaló parlamenti képviselőjelöltjei kötelességünknek érezzük felhívni a figyelmet arra, hogy a biztonságot, mindennapi életünk zavartalan lefolyását meg kell védenünk” olvasható a párt női parlamenti képviselőjelöltjeinek január 10-i kiáltványában, amelyben a migránsüggyel kapcsolatos súlyos problémára, a szilveszteri-újévi, Nyugat-Európában a nők ellen elkövetett atrocitásokra hívták fel a figyelmet.

 

A kiáltvány támogatásához mára az MKP választási jelöltlistáján szereplő mind a harmincnégy nőjelölt csatlakozott. Ezzel is erősítve a kiáltvány hatását, a KÖZÖS AKARAT értelmét.

 hirdetes_810x300  

 

„Az MKP továbbra is mélyen elítél mindennemű intoleranciát, különösen a nők és a gyermekek ellen irányuló erőszak minden formáját,” közölte a párt sajtóosztálya.

 

Körkép.sk

Nyitókép: illusztrációs felvétel, Femine Fortis – Erős Nők polgári társulás (szabadujsag.com)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!