„Naivan hiszem, hogy legyőzzük a gonoszt és bízok abban, hogy Bugár Béla és Radoslav Procházka nem árulják el a választóikat.” nyilatkozta Igor Matovič ma az aktuality.sk-nak a koalíciós tárgyalásokkal kapcsolatban.

 

Az OĽaNO-NOVA elnöke hozzátette azt is, hogy Bugárnak el kell döntenie, hogy egy jobboldali , korrupcióellenes kormány tagja lesz az SNS-szel együtt, vagy egy Smer-es tolvajkormány tagja, az SNS-szel.

 

Boris Kollárnak a pozsonyi maffia tagjaival készült fotóiról azt mondta, mindenki döntse el, hogy magával a maffiával alakít-e kormányt, vagy azzal, aki a maffia tagjaival szerepel közös képeken.

 

  hirdetes_300x300   

Líder OĽaNO Igor Matovič o aktuálnej politickej situácii

Gepostet von Aktuality.sk am Freitag, 11. März 2016

 

Szavaira a Most-Híd is reagált. „Sajnáljuk, hogy Igor Matovič folytatja azokat a játékokat, amelyeket a választások előtt is űzött. Nem fogja fel, hogy ezekkel a kijelentésekkel hátráltatja a jobboldali koalíciós tárgyalásokat.(…) Egyszer és mindenkorra abba kéne hagynia azt, hogy a kollégáira megjegyzéseket tegyen, mert a bizalmat, amin a kormánynak alapulnia kell, ezzel minimálisra csökkenti,” nyilatkozták Bugárék.

 

Világi is beszállt a játékba

 

Matovič szavaira Világi Oszkárnak a Hospodárske Noviny-ben megjelent mai cikke adhat magyarázatot, melyben a Bugárék pártja mögött álló milliárdos oligarcha – igaz becsomagolva – de úgy nyilatkozott, a Most-Hídnak a Smerrek kell koalícióra lépnie.

 

vilagi cikke_HN
Világi Oszkár mai cikke a HN-ben. Kép: Körkép.sk

 

Matovič nem érti, hogy a Most-Híd miért őt támadja, Mint elmondta, a Facebookon közzétett bejegyzése nem a Most-Híd elleni támadás volt, hanem Világi mai cikkének összefoglalója.

 

„Nem értem, miért engem támad a Most-Híd. Ha gondjuk van a cikkel, akkor Világinál kellene jelentkezniük,” zárta Matovič.

 

aktuality.sk/hnonline.sk/Körkép.sk

 

Nyitókép: tasr

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!