Frigyes
  • HUF: 326.56
  • USD: 1.12
  • 16 °C
  • 30 °C
politika

Bugár a Körképnek: Nem tudtam az R7 nyomvonaláról, amikor megvettem a gyorsforgalmi út körüli telkeket

A Most-Híd elnöke évek óta kerüli a Körkép.sk kérdéseit, így nyilvános fórumokon vagyunk kénytelenek feltenni számára az olvasóinkat érdeklő kérdéseket.

 

Így volt ez hétfőn is, amikor a szlovák-magyar vegyespárt államfőjelöltje a legnagyobb közösségi oldalon állt 60 percig a kérdezők rendelkezésére.

 

Feltett kérdéseink saját államfőjelölti esélyeire, Menyhárt Józseffel kapcsolatos visszalépésére, a Marian Kočnerral való kapcsolatára, az R7-es telekbizniszére, esetleges zsarolhatóságára, illetve a komáromi focira vonatkoztak. De megkérdeztük tőle azt is, hogy egy szlovák-magyar focimeccsen kinek szurkolna, és honnan tett szert milliós vagyonára.

 

Íme, a részletek:

 

Király Zsolt: Kedves Béla, hajlandó vagy visszalépni a köztársaságielnök-választáson a magyar szavazatok megosztásának elkerülése érdekében, amennyiben a felméréseken kiderül, hogy Menyhárt József, az MKP elnöke jóval népszerűbb a felvidéki magyarok körében?

 

Bugár Béla: Úgy gondolom, van esélyem a második körbe jutni, mindent megteszek azért, hogy ez így is legyen.

 

Király Zsolt: Nem kétlem, hogy így gondolod. A kérdés viszont arra vonatkozott, hogy hajlandó lennél-e visszalépni a másik magyar jelölt javára, amennyiben a közvélemény kutatások kimutatják, hogy népszerűbb a magyarok körében?

 

Bugár Béla: egyelőre nem válaszolt. Ígérete szerint 24 órán belül választ ad.

 

Király Zsolt: Mivel szeretnéd meggyőzni a felvidéki magyarokat az államfőválasztáson, hogy inkább rád, és ne Menyhárt Józsefre szavazzanak?

 

Bugár Béla: Lásd: belabugar.sk

 

Király Zsolt: Az R7-es körüli telkek megvásárlásakor volt tudomásod arról, hogy merre fog haladni a gyorsforgalmi út nyomvonala?

 

Bugár Béla: Nem

 

Király Zsolt: Miről beszéltetek idén márciusban a Maldív-szigeteken a maffialistás, jelenleg már vizsgálati fogságban ülő, a Kuciak-gyilkossággal is hírbe hozott Marian Kočnerrel? Minek volt köszönhető a találkozó?

 

Bugár Béla: Kedves Zsolt, ahogy már többször elmondtam és leírtam, a Maldív-szigeteken a 35. házassági évfordulónkat ünnepeltük a feleségemmel, Gabikával. Rám köszönt, visszaköszöntem, és ennyi volt.

 

Király Zsolt: Kedves Béla, 28 év politikai tevékenység után zsarolható vagy bármivel is?

 

Bugár Béla: egyelőre nem válaszolt. Ígérete szerint 24 órán belül választ ad.

 

Király Zsolt: Kedves Béla, a magyarországi baloldali Népszavának nyilatkozva ezt mondtad: “hogy Komáromnak van-e szüksége stadionra, azt már kétlem, mert ott nincs foci.” Mit üzensz a 2. liga második helyén álló, az első osztályba igyekvő komáromi futballklub játékosainak, a csapat vezetőségének és a szurkolóknak?

 

Bugár Béla: egyelőre nem válaszolt. Ígérete szerint 24 órán belül választ ad.

 

Király Zsolt: Államfőjelöltként kinek szurkolnál egy szlovák-magyar válogatott mérkőzésen? (kötelező választani)

 

Bugár Béla: egyelőre nem válaszolt. Ígérete szerint 24 órán belül választ ad.

 

Király Zsolt: A vietnami állampolgár elrablásával kapcsolatban azt nyilatkoztad, amennyiben bebizonyosodik Szlovákia aktív részvétele az ügyben, nincs mit keresnetek tovább ebben a kormányban. Időközben az esetnél jelen levő két rendőr, szemtanú megerősítette, hogy látták a vietnamit, ahogy Pozsonyban a gépbe kísérik. Mikor léptek ki a kormányból?

 

Bugár Béla: egyelőre nem válaszolt. Ígérete szerint 24 órán belül választ ad.

 

Király Zsolt: Kedves Béla, hogyan jutottál képviselő fizetésből több millió eurós vagyonhoz (kastély Nagyszarván)? Azt mondtad, hitelt vettél fel rá, amelyet törlesztesz. Csakhogy közben 400 ezer eurót kölcsönöztél saját pártodnak illetve a Parcus cégnek is további 600 ezer eurót. Miből tellett erre?

 

Bugár Béla: egyelőre nem válaszolt. Ígérete szerint 24 órán belül választ ad.

 

Bónusz kérdés egy másik érdeklődőtől:

 

Ondrej Mager: Mám jednu: nefackuje Vás hanba, keď nás neustále zavádzate a klamete? (Fordítás: Nem süllyed el szényenében, hogy állandóan mellébeszél és hazudik?)

 

Bugár Béla: Dokážte mi, kde som klamal a zavádzal. (Bizonyítsa be, hogy hol hazudtam és beszéltem mellé.)

 

 

Mint látható, Bugár néhány válasszal még adósunk maradt, de a fórum előtt nyilvános ígéretet tett arra, hogy amennyiben a rendelkezésre álló idő alatt nem jut ideje minden kérdésre válaszolni, azokra 24 órán belül válaszol.

 

Bugár nyilvános ígérete. Forrás: BB Fb-oldala

 

Az óra tehát ketyeg, kedden 11.00 óráig kiderül, hogy tartja-e a szavát a Most-Híd elnöke, vagy Ondrej Mager állítása is bizonyítást nyer.

 

Amint Bugár válaszol a további kérdéseinkre is, azokat természetesen itt, a Körképen is közzétesszük.

 

Körkép.sk/KZS

Nyitókép: Bugár Béla Fb-oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Péteri Zsolt
2019. máj. 02. 20:19

Ez a sok rosszindulatú ember!! Hát őszintén, mit tehet arról a Béla,hogy Kočner is pont ott és pont akkor pihente ki fáradalmait ahol Béla és az ő Gabikája véletlenül megszállt. Hát már az is baj, hogy üdvözölték egymást? Ki nem tette volna meg egy ismerősével? Két ilyen talpig úriember külföldön is megismeri egymást. Hát nem? Arról meg aztán igazán nem tehet a Béla, hogy pont a telkén akarják keresztül vezetni azt a fránya sztrádát! Hát ha ő ezt tudta volna, dehogy vette volna meg! Azért a sajtótól elvárhatna több tapintatot és megértést a Béla!!

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás