Nyitókép forrása: hnonline.sk

 

Felajánlotta lemondását, de a párt elnöksége nem fogadta azt el – jelentette ki a sajtónak Bugár Béla, a Most-Híd elnöke csütörtökön. Elmondta, hogy a vegyespárt most a jövő héten esedékes országos tanácsi ülésre készül.

 

„Több tárgyalás is folyamatban van. A jövő heten összeült az Országos Tanács. Több lehetőség is van, személyi kérdésekben szintén. Ha felajánlom a pártelnök posztot, azzal egyet kell értenie a párt szervezeteinek is”

 

fogalmazott.

 

 hirdetes_300x300  

Az MKP-val való esetleges együttműködés kapcsán úgy fogalmazott, hogy a Most-Híd felajánlotta azt, labda az MKP térfelén pattog.

 

A Most-Híd jelenleg nem zárkózik el ugyan a magyar párttal való együttműködéstől, de elutasítja, hogy feltételeket szabjanak. Ráadásul a vegyespárt kitart polgári párt jellege mellett – bár a Smerrel és az SNS-szel való együttműködés miatt ennek sok hitele nem maradt.

 

A Most-Híd céljai között jelenleg az szerepel, hogy a 2020-as választások után a parlamentben a régiókat és a nemzeti kisebbségeket képviselje.

 

Az Aktuality.sk Bugár mai kijelentéseivel kapcsolatban azt írta, hogy a kulisszák mögött hónapok óta Ravasz Ábelt emlegetik Bugár lehetséges utódjaként.

 

körkép.sk, Teraz.sk

 

Ajánlott írásunk a témában:

 

Kiszivárgott az oligarchák terve: Íme, az EP-választások utáni felvidéki magyar “összefogás” receptje

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.