Nyitókép forrása: aktuality.sk

 

Eddig is nyílt titok volt, most már hivatalos: Drucker Dobrá voľba ( Jó Választás) néven új pártot alapít. Ezt ma délután egy Facebook-bejegyzésben közölte a nyilvánossággal.

 

A mai nappal elkezdik gyűjteni a pártalapításhoz szükséges 10 ezer aláírást.

 

Drucker azt állítja, hogy ma a politikában a „normalitás” hiányzik.

 hirdetes_300x300  

 

„Nem csak az emberségnek, a szolidaritásnak és a tisztességnek kellene normálisnak lennie, hanem a politikai programnak és a valódi eredmények elérésének, főleg ott, ahol a legnagyobb a probléma, és ahol a leginkább adósok vagyunk a társadalom felé”

 

Csapatát egyelőre nem mutatja be, állítása szerint olyan emberekkel akar együtt dolgozni, akiknek nem csak ambíciójuk, de energiájuk és tapasztalatuk is. van.

 

Azt már tudni lehet,  hogy Drucker korábban megpróbálta magához csábítani a most-hidas Katarína Cséfalvayovát és Martin Fedort. Peter Pellegrini sajtófőnöke pedig a napokban jelentette be, hogy Druckernél folytatja a munkát, és felmondott a kormányhivatalban. Az sem kizárt egyelőre, hogy Pellegrini követi őt.

 

Martin Slosiarik a Focus-ügynökség elemzője szerint Drucker új pártja – ha megalakul – elsősorban a Smertől vehet el szavazatokat.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!