Nyitókép forrása: Aktuality.sk

 

Bugár Béla sem ússza meg a Marian Kočner Threema applikációnk keresztül Alena Zsuzsovának küldött üzeneteiből áradó mocskot. Ezúttal a szlovák Aktuality.sk hírportál közölt le egy újabb fejezetet a 600 oldalas leiratból, amelyben a főszereplő Bugár Béla, a Most-Híd elnöke.

 

Mint ismert, Bugár Béla a Kuciak-gyilkosság utáni belpolitikai válság kellős közepén, 2018. március 3-án, nem sokkal  a Kuciak-gyilkosság után állítólagos „tervezett“ kirándulásra utazott el több napra a Maldív-szigetekre, ahol „teljesen véletlenül“ összefutott Marián Kočnerrel. Az üzenetek szerint azonban a Maldív-szigeteken nem csak összefutottak, hanem arról is beszéltek, hogyan mentsék meg a koalíciót.

 

Kočner akkor már a Maldív-szigeteken volt, ideges volt, tartott a koalíció bukásától. A Threemán keresztül azt írta Zsuzsovának:

 hirdetes_400x285  

 

„A magyaroknál nagyon rossz a helyzet. Béla nem bírja. Persze, azzal, hogy kilépnek a kormányból, örökre elássák magukat”

 

Másnap Zsuzsová azt írja, úgy tudja, hogy Bugár is a Maldív-szigeteken van. Kočner megerősíti, hogy így van, sőt, ott van vele Czucz István, a Most-Híd mecénása is.

 

A maffia csápjai Bugárt is elérték. Aki összefog vele, az elbukik

 

Az Aktuality.sk még idén áprilisban kérdezett rá a Most-Hídnál arra, hogy Bugár találkozott-e Czuczcal az ominózus kiránduláson. Debnár Klára a párt szóvivője akkor azt válaszolta, hogy Bugár magánkiránduláson vett részt feleségével, akivel házassági évfordulójukat ünnepelték.

 

Az üzenetek szerint

 

Kočner március 8-án azzal dicsekedett Zsuzsovának, hogy a Most-Híd elnökével reggelizett, aki először hitetlenkedett.

 

Később Kočner azt írta:

 

„Ebéd után találkozom Bélával. Megmondom neki, mit és hogyan tennék az ő helyében.”

 

Matovič: Bugár egy magyar kiadású Fico

 

Az Aktuality.sk közlése szerint Kočner arra is tett utalást Zsuzsovának, hogy ha bukik a kormánykoalíció, és az ellenzék kerül hatalomra, az sem segít, ha az Északi-sarkra menekülnek.

 

Március 9-én Kočner ismét üzenetet küld Zsuzsovának, hogy megint Bugárral reggelizett. Később azt írja, hogy

 

érzése szerint a kormány még legalább egy évet, de akár az egész választási ciklust kibírja. „Addig be kell fejeznem a dolgaimat, mert senki nem tudhatja, mi lesz utána”

 

Bastrnák kitart Bugár mellett: Még Pozsony határán túlra se ment volna el Kočnerrel találkozni

 

Később újabb üzenetet küldött:

 

Béla rendben van. Csak a bandája nem egységes.

 

Három nappal később, március 13-án, Kočner megint Bugárral kapcsolatban írt Zsuzsovának.

 

„Béla nem egy f*sz. Hagyott kiskaput (…)”

 

Bugár Béla – miután a szlovák sajtó megszellőztette a dolgot – elismerte, hogy találkozott a Maldív-szigeteken Kočnerrel, de állította, hogy csak véletlen volt – ezt végül Kočner és Zsuzsová kommunikációja is bizonyította. Az azonban a jelek szerint kétséges, hogy tényleg csak köszöntek egymásnak. A Most-Híd végül a hírhedt „harmadik mondattal” megmentette a kormánykoalíciót. Azóta a vegyespártot Lucia Žitňanská és František Šebej is elhagyta. Bugár sajtófőnöke pedig ma Kiska csapatát erősíti.

 

„A motyogós megy a p…csába. Ez a legnagyobb sikerünk. Az a k…rva a nyakamra mászott. Žitňanská. Akárki jön a helyére, az igazságügyi minisztériumot Jankovská fogja vezetni. Ő pedig az én majmocskám”

 

írta később Kočner, még mindig Zsuzsovának. Jankovská, akit a Smer egyik szürke eminenciásaként tartanak számon, és akit a Smer a Bírói Tanács elnökének akart kineveztetni (de Žitňanská miatt nem tudott), nem kívánt reagálni az Aktuality.sk kérdéseire a leiratban szereplő üzenetekkel kapcsolatban.

 

A szennyes ár kidagad – Megpecsételődött a Most-Híd sorsa. De hogyan dönt az MKP?

 

Bugár Béla, a napvilágra került üzenetekre reagálva a Denník N-nek azt nyilatkozta:

 

„Marián Kočner a kirándulásunk alatt egyszer leült az asztalunkhoz, mikor reggeliztük. Váltottunk pár szót, akkor többször rákérdezett az otthoni helyzetre. Semmilyen délutáni találkozó nem történt”

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.