Nyitókép: Facebook

 

Frissítve: 17.49 Hazug állítás jelent meg a Felvidék.ma portálon, melyet a Szövetség a Közös Célokért működtet, és melynek vezetője Duray Miklós, köztiszteletben álló politikus.

 

Az állítás az MKP zselízi helyi szervezetének tagja, Nyitra megye megyefőnök-helyettese, Csenger Tibor sajtómunkatársa, Csonka Ákos tollából született.

 

Csonka Ákos politikai aktivizmus újratöltve című írásában azt a hazug állítást fogalmazta meg portálunk főszerkesztőjével, Király Zsolttal kapcsolatban, hogy Király Andrej Kiska pártjával, a Za ľudí – Az Emberekért-tel állna kapcsolatban.

 hirdetes_810x300  

 

Kép forrása: Felvidék.ma (https://felvidek.ma/2019/08/politikai-aktivizmus-ujratoltve/)

 

Ezen állítását semmilyen konkrétummal nem támasztotta alá, arról írása megszületése előtt főszerkesztőnket sem kérdezte meg.

 

Az állítás azért is felettébb aggályos, mert egyben egész szerkesztőségünket is politikai részrehajlással vádolja, értékrendünkkel ellentétes politikai irányhoz próbálva sodorni bennünket.

 

Király Zsolt az írás megjelenése után telefonon azonnal kapcsolatba lépett a cikk szerzőjével, és a leghatározottabb módon cáfolta a leírtakat, egyben mielőbbi helyreigazítást kért.

 

 

A Körkép.sk sajnálatát fejezi ki, hogy magyar állami pénzből fenntartott hírportál hazug és ellenőrizetlen állítással konkrét személyek befeketítésére használja fel a magyar állami támogatást.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.