Nyitókép: Aktuality.sk

 

Martin Glváč a Smer házelnök-helyettese hosszú tagadás után elismerte, hogy valóban üzeneteket váltott Marián Kočnerrel. Kettejük írásos beszélgetésiet nemrég Igor Matovič, az OĽaNO elnöke hozta nyilvánossgára. A leiratok több mint 900 üzenetet tartalmaztak. 

 

Glváč először kitartott amellett, hogy 2012 után egyáltalán nem találkozott Kočnerrel. A Markíza televízió közlése szerint azonban ma végül elismerte, hogy korábbi állításai hamisak voltak.

 

A televíziónak azt nyilatkozta, hogy a Kočnerrel folytatott kommunikációt nem tartja „annyira toxikusnak”, és kijelentette, hogy az üggyel kapcsolatban még nyilatkozni fog a leváltására ellenzék által összehívott délutáni rendkívüli parlamenti ülés után.

 hirdetes_300x300  

 

Közben Peter Pellegrini (Smer) kormányfő kijelentette, hogy Glváčnak le kéne mondani. Úgy fogalmazott, „nem kéne elhúzni az agóniát”, és hogy „talán jobb lenne a rövidebb úton letűnni”. A Smer vezetősége is ülésezik a témában, majd a Koalíciós Tanácson elmondják álláspontjukat az ügy kapcsán, mindezt még a 15:00 órakor kezdődő rendkívüli ülés előtt.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!