Nyitókép: felvidek.ma

 

„Te már nem leszel az MKP elnöke, de a Körkép.sk még mindig itt lesz“ – ezek voltak portálunk főszerkesztőjének utolsó szavai Menyhárt József szemébe, amikor az MKP elnöke a Magyarországról felajánlott nagylelkű, másfél millió eurós médiatámogatás birtokában megpróbálta megzsarolni, majd miután ez nem sikerült, tönkretenni a Körképet.

 

Menyhárt vezetése alatt szisztematikusan folytatódott portálunk ellehetetlenítése. A hazugságterjesztés, a hatalommal való visszaélés, a befeketítés, a sajtótájékoztatókra való meghívások kicsinyes megtagadása, stb.. Ha Menyhárton múlott volna, a Körkép.sk ma már nem is létezik.

 

Csicskamédia nulla hatásfokkal

 hirdetes_400x285  

 

És míg mi a kálváriát jártuk, addig az újonnan létrehozott MA7 csicskamédia (hogy milyen hatásfokkal működik és mire képes, láthatjuk) évente megkapta a maga másfél millió euróját, gyakran mindenféle arányos teljesítmény nélkül. Az immár 13 éve működő Körképnek Menyhártnak köszönhetően csak morzsák jutottak.

 

Mégsem panaszkodtunk egy szóval sem. Pedig ugyanez az ellehetetlenítés Pozsonyból is szorongatott, a Kisebbségi Kulturális Alapot uraló most-hídas mindenható urak részérők. A Körképnek, – hiába voltunk kimutathatóan jók, – az elmúlt három évben onnan sem jutott egyetlen euró sem.

 

Mégis erősödtünk

 

Keményen dolgozva mégis évről évre erősödtünk és növekedtünk. Amit Menyhárt és Bugár elvett tőlünk, azt olvasóink visszaadták. Kamatostul. Véleményformáló erő, közéleti befolyás tekintetében nektek hála mára vitathatatlanul piacvezetőkké válhattunk. Hogy a Körkép.sk immár megkerülhetetlen szereplő, azt havi közel 300 ezer egyedi olvasónk bizonyítja. Mindezt egyetlen euró reklám nélkül.

 

„Te már nem leszel az MKP elnöke, de a Körkép.sk még mindig itt lesz“

 

– mondtuk védekezve a már akkor is reménytelenül alkalmatlan Menyhárt szemébe. Jóslatunk mára bekövetkezett.

 

Csak azt sajnáljuk, hogy ilyen áron. Ez az ember ugyanis 3 éves regnálása alatt kibuktatta a pártot az EP-ből, megfutamodott az államfőválasztáson, leégett a szlovák sajtóban, visszaélt a hatalmával és a stratégiai partnerség adta lehetőségekkel, hozott egy sor rossz döntést és minimalizálta az esélyét annak, hogy a közeljövőben újra tisztességes parlamenti képviselete lehessen a felvidéki magyarságnak.

 

Mindkét pártelnök a politika szemétdombjára került

 

Menyhárttal együtt most Bugár Béla is távozik. Nem véletlen, hogy e két bukott politikus mára egymást keresi. Választóik azonban ma már kellő számban elfordultak tőlük. Hogy érzünk-e elégtételt? Sokkal inkább mérhetetlen szomorúságot.

 

Míg Bugár Béla maga jelentette be lemondását, addig Menyhárt József az Országos Elnökséget is magával rántotta. Mindezek mellett mégis van remény a folytatásra.

 

De nem így, mint eddig. Ezt világosan láttuk már három éve, és szombaton kimondták a választók is.

 

A felvidéki magyarság megszabadult végre alkalmatlan, korrupt vezetőitől, ami az első, elengedhetetlen feltétele az újrakezdésnek. A folytatásnak csak úgy van értelme, ha gyökeres változások állnak be, és más lesz, mint eddig.

 

Minden tekintetben.

 

Menyhárt József lemondása után ki legyen az MKP új országos elnöke?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 60 olvasónak tetszik ez a cikk.