Nyitókép forrása: teraz.sk

 

Amikor a kormányprogramot megfogalmazták, még senki sem tudhatta, milyen súlyos lesz a koronavírus okozta válság, és milyen szerteágazó problémákat hoz majd magával. Szerencsére, a kormányprogramban szereplő vállalások a koronaválság ellenére is aktuálisak és teljesíthetők. – jelentette ki Grendel Gábor (OĽANO) a parlament alelnöke, a Tablet.tv politikai műsorán.

 

„A Smer Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolása után kátyúba került, személycseréket kellett végrehajtania a rendőrségen is, nyomozásokat és eljárásokat kellett elindítaniuk, de megyőződésem, ha a februári választások máshogy végződnek, akkor ma nem látunk annyi sikeres rendőrségi beavatkozást, mint amit ma láthatunk”

 

fogalmazott Grendel. Állítása szerint a valódi jogállam, igazságosság és biztonság kialakítása úgy, ahogy a kormányprogramban szerepel, teljes mértékben az államon múlik. Mint mondta, sok olyan személy is beszélni kezd, akik maguk sem ártatlanuk.

 

„Olyan emberekről van szó, akik bírók, ügyészek és ügyvédek bűncselekményei kapcsán nyújtanak információkat, bizony bűntettekért elítélték őket de tudják, hogyan működött a korrupciós rendszer a bíróságokon. Most úgy érzik, hogy megéri tanúskodni”

 

 hirdetes_400x285  

mondta Grendel.

 

„Nem akarok általánosítani, nem állítom, hogy a bíróság, az összes ügyész és rendőr korrupt lenne, de minden rendszernek megvannak a maguk fekete bárányai, és igaz az is, hogy fejétől bűzlik a hal”

 

mondta.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!