Nyitókép forrása: aktuality.sk

 

Az SaS és a Za Ľudí képviselői felszólítottak Roman Mikulec (OĽANO) belügyminisztert, hogy vizsgálja ki a Szent Mihály kórházban történteket, ahol Boris Kollár házelnök (Sme rodina) többször is konfliktusba került az ott dolgozó nővérekkel. A legutóbbi hírek szerint a helyettes főnővér is beadta a felmondását.

 

A nyílt felhíváshoz Juraj Šeliga (Za ľudí) házelnök-helyettes, Ondrej Dostál (OKS), Ján Benčík (Za ľudí), Jana Žitňanská (Za ľudí), és Jana Bittó Cigániková (SaS) csatlakozott.

 

Lucia Ďuriš Nicholsonová SaS-es EP-képviselő, aki a liberálisok listáján a 2. helyről vágott neki a februári választásoknak azonban ennél messzebbre ment, és lemondásra szólította fel Boris Kollárt.

 

 hirdetes_810x300  

Kollárt sok bírálat éri, amiért kórházban tartózkodása idején több alkalommal is hölgyvendégeket fogadott, miközben mások nem látogathatják hozzátartozóikat. Maga a csigolyatöréshez vezető autóbaleset során is felmerült annak lehetősége, hogy Kollár megszegte az akkor érvényben lévő korlátozásokat.

 

Keby som bola na mieste papaláša Borisa Kollara, ktorý nechal vyhodiť zamestnankyne nemocnice, ktoré sa “nedostatočne…

Közzétette: Lucia Nicholsonová verí v zdravý rozum – 2020. december 11., péntek

 

 

Nicholsonová és a liberális képviselők felszólítására reagálva Kollár a Facebookon közzétett egy videót, amelyben tagadja, hogy miatta mondtak volna fel többen a kórházban. Egyúttal jelezte, nagyon reméli, hogy a kórház igazgatója nem az ő ott tartózkodását használja ki arra, hogy személycseréket hajtson végre.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!