Nyitókép forrása: HNonline.sk

 

Ismét hallatott magáról az SNS elnöke, Andrej Danko. A Facebookra feltöltött videóbejegyzésében ezúttal Peter Pellegrinit ostorozza az előrehozott választásokról szóló referendum kapcsán.

 

„Hálád adhatsz az égnek, hogy amikor mosolyogsz, az emberek azt hiszik, igazat beszélsz. De te és én tudjuk, hogy a referendum kapcsán hogy is volt”

 

mondta Danko. Az SNS volt ugyanis az egyetlen párt, amely némi méltatlankodás ellenére, de csatlakozott a Hlas kezdeményezéséhez.

 

„Ennek ellenére nyilvánosan kijelentettem, hogy örülök, hogy összehívtad a kerekasztalt. De mindig úgy teszel, mintha nem a téma kisajátítása lenne a politikád. (…) Megértem, miért hagyod figyelmen kívül a Smert, de azt sem szabadna elfelejtened, hogy Robert Fico nélkül sosem lettél volna kormányfő”

 

 hirdetes_810x300  

fogalmazott Danko, aki saját bevallása szerint „nem tud csodálkozni Fico szóhasználatán”, mikor Pellegriniről beszél:

 

„Ő pénzelt téged, fogta a kezed, fedezett és támogatott”

 

mondta az SNS elnöke. Aztán felhívta Pellegrini figyelmét Radoslav Procházka és a Sieť esetére, akinek preferenciái a 2016-os választások előtt győzelmet ígértek, majd utalt arra, a Hlas elnöke kinek tartozik hálával:

 

„Csak azért voltál erős, mert mi fedeztünk téged. Sok minden köztünk marad, Peter, és csak te tudod, miért repültél Drezdába. (…) Meggyőződésem, hogy ma minden repülőutat ellenőriznek, és valószínűleg nincs más választásod, mint elmondani az igazat”

 

mondta Danko. Szavaiból idővel kiderülhet az is, mire megy ki a játék, szerint ugyanis a következő választások után is csak koalíciós kormány jöhet létre, Pellegrini pedig „egyedül nem érheti el, amire vágyik”.

 

Szilveszter Pellegrini módra: kormányfőként állami pénzen repült el egy drezdai opera-előadásra

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.