Nyitókép forrása: Szövetség-Aliancia

 

Magyar pártként az az elsődleges feladatunk, hogy a saját közösségünket érintő kérdésekre, a minket érő kihívásokra keressünk megoldásokat – hangzott el a Szövetség-Aliancia női tagozatának első megbeszélésén. A munkaelnökség tagjai: Gergely Papp Adrianna (MKP Platform), Sárközy Irén (Híd Platform) és Bauer Ildikó (Összefogás Platform). A női tagozat szerkesztőségünkhöz lejuttatott közleménye szerint „jó hangulatú, konstruktív és előre mutató megbeszélést folytattak a párt női politikusai”.

 

„Magyar pártként az az elsődleges feladatunk, hogy a saját közösségünket érintő kérdésekre, a minket érő kihívásokra keressünk megoldásokat. Azonban azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a politikában, a döntéshozatal minden szintjén, továbbra is nagyon kevés a nő. A Szövetség Női Tagozatának célja és küldetése éppen az, hogy a nők, az őket érintő, illetve a számukra fontosabb témákban hangsúlyosabban és saját meglátásaik alapján mondjanak véleményt.”

 

áll a közleményben.

A Szövetség Női Tagozatának tevékenysége több részterületre osztható, ezek közül a jogérvényesítés, a széleskörű megoldási javaslatok kidolgozása mellett a társadalmi párbeszéd kezdeményezését, illetve a közösségépítést tartja a legfontosabbnak.

 hirdetes_810x300  

 

Forrás: Szövetség-Aliancia

 

 

Körkép.sk/Sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.