Nyitókép: Körkép.sk

 

Június 1-jével elrajtolt a Szövetség-Aliancia országos óriásplakát-kampánya. Ennek első fejezeteként a magyarlakta járásaiban kerül ki az alábbi billboard a pártelnök, Forró Krisztián arcképével.

 

My sme tu doma. Všetci. – Itthon vagyunk!

 

– látható és olvasható először a szlovák nyelvű felirat kisebb betűvel, majd alatta a magyar nagyobbal.

 hirdetes_400x285  

 

_reflectionremoval

 

A hidas platformvezetés távozása után magát egységesebbnek tekintő párt a jelek szerint komolyan veszi a parlamentbe való bejutást. Legalábbis az MKP platform, illetve a listán szereplő Gyimesi György eddigi politikai tevékenysége alapján.

 

Az Összefogás platform vezetője, Orosz Örs, illetve a szintén a platformhoz tartozó alelnök, Mózes Szabolcs ugyanakkor jelenleg még egyáltalán nem biztos, hogy a Szövetség-Aliancia választási listáján szerepel majd. Ők ugyanis úgy döntöttek, hogy hibernálják magukat, amivel szembementek saját platformjuk elnökségének döntésével, megpuccsolva azt.

 

 

Erről Zachar Pált, Ipolyság polgármesterét kérdeztük a párt mai sajtótájékoztatóját követően.

 

A Körkép.sk megkérdezi olvasóit: Milyen útmutatóra van szüksége az Összefogásnak és Orosz Örsnek? (Szavazással)

 

A parlamenti választásokat szeptember 30-án tartják. Az MKP platform jelöltlistája a 149. helyen szereplő független személy nevén kívül már ismert. A Most-Híd platform és az Összefogás platform egyelőre hibernálta magát, vagy kivár. Még nem hirdettek neveket.

 

Az Összefogás platform "hibernálja" magát és nem indul a választásokon. Távolodik a Szövetségtől, gyengítí a magyar képviselet esélyeit. Szerintetek ez:

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!