Rajmund, Zelma
  • HUF: 358.66
  • USD: 1.13
  • -6 °C
  • 0 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Milliókat érő márkák, márkaépítés mesterfokon

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége első ízben rendezi meg az I. Felvidéki Junior Expót Dunaszerdahelyen – június 22-én a Városi Művelődési Központ épületében. 

 

A Junior Expo fő célja a felvidéki magyar vállalkozások bemutatása, kapcsolatépítő és üzleti találkozók megvalósítása. Emellett szakmai programokra is sor kerül az Expón, melynek idei fő témája: „Milliókat érő márkák, márkaépítés mesterfokon“.

 

Az I. Felvidéki Junior Expóra ellátogató érdeklődők a szakmai előadások révén a márkaépítés módját sajátíthatják el. Már nem csak a nagy multinacionális vállalatoknak éri meg márkát építeni, hanem napjainkban a cégépítés elengedhetetlen része az ún. „brand” kialakítása.

 

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége az Expó keretében teret ad olyan magyar vállalkozások részére, akik hiszik, hogy a vállalkozásuk nem egy tucat a sok közül. Van víziójuk, küldetésük, és azért jöttek létre, hogy a környezetüket, szülőföldjüket, illetve más vállalkozások működését, hatékonyságát szolgálják.

 

A terméküket vagy szolgáltatásukat kiállítani szándékozó vállalatok közt versenyt is hirdet a Szövetség, melynek célja kiemelni és értékes jutalmakkal díjazni a kimagasló minőséget nyújtó vállalkozásokat. Az önálló standokon megjelenő kis- és középvállalkozások lehetőséget kapnak az új ügyfélkapcsolatok kialakítására, illetve a szakmai találkozókon keresztül bővíthetik tudásukat.

 

Az érdeklődők részére az I. Felvidéki Junior Expón való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítani szándékozó vállalatok részére bővebb információ és regisztráció a  http://vallalkozzokosan.sk/expo/ hivatkozáson.

 

Körkép.sk

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket