Aligvárom, Fruska cuvée, Páratlan, Hunyadi Kisleányka, Feketelányka, Lezser, Medvetánc, Ördögárok, Galántai Táncok cuvée…

 

Rejtélyesen és csábítóan hangzó nevek. De nem kell utánuk sokáig sóvárogni, mert mindezt már napokon belül „feltálalhatják” Önnek, ha betéved a Csallóközi Vásáron a Borok utcájába. A felsorolásban csupán néhány bormárka szerepel azok közül, amelyeket a Dunaszerdahelyen immár harminchetedik alkalommal megrendezendő hagyományos és ezrek által látogatott vásáron kóstolhatnak meg szeptember 21-től 24-ig a borkedvelők.

 

Csupa kiváló minőségi borok várnak majd a boros kioszkokban arra, hogy a kóstolgatók élvezzék a nedű egyedi zamatát, finom illatát és a színvilágában is elgyönyörködjenek. Feltétlenül meg kell itt állnia annak, aki a vásárra látogat. De nemcsak egy röpke kis időre, hanem komótosan érdemes elidőzni, és baráti beszélgetések, viták közben ízlelgetni, kortyolgatni a remek borokat. Egyszerre felhajtani, bedobni egy egész pohárral a remek borral szemben is illetlenség.

 

 hirdetes_810x300  
A kép kattintással nagyítható.

 

Fedezze fel a Csallóközi Vásáron a Borok utcájában a borok csodálatos világát

 

Fedezze fel a Csallóközi Vásáron a Borok utcájában a borok csodálatos világát – ezt tanácsolja minden vásárlátogatónak Bartalos Gyula, az Európai Borlovagrend dél-szlovákiai legátusának elnöke is, a Dunaszerdahelyen két évenként megrendezendő Mun-dus borfesztivál főszervezője. A legutóbbi Mun-dus aranyérmes és díjnyertes borai is megkóstolhatók lesznek majd a borok utcájában. A vásár látogatóinak lehetőségük nyílik arra, hogy az Európai Borlovagrend ajánlásával 105 féle minőségi bort kóstoljanak meg 25 neves hazai és külföldi borászatból, pincészetből.

 

Borkóstoló-jegyek megvásárlásával bárki kedvére kóstolgathatja a kiválóbbnál kiválóbb borokat. A borral pedig térben és időben is utazhatnak. Míg az egyik baráti társaság magyarországi borokkal koccinthat, a szomszéd asztalnál erdélyi, fűri, galántai, modori itókát ízlelgethetnek, de nem hiányoznak majd a kínálatból a világborok, köztük a francia, német, olasz, osztrák, argentin, chilei, új-zélandi és ausztráliai borok sem.

 

Élménydús boros világutazást kívánnak a borok utcájában a szervezők, a XXXVII. Csallóközi Vásár minden látogatójának pedig kellemes szórakozást és jó kikapcsolódást!
P. Vonyik Erzsébet

 

Újdonságok özönével lepi meg látogatóit az idei Csallóközi Vásár

 

Újdonságok és meglepetések a Csallóközi Vásáron

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!