Ismerje meg megyei képviselőjelöltjét! A hét folyamán bemutatjuk a Magyar Közösség Pártja (MKP) Rimaszombati járásbeli jelöltjeit.

 

Rigó László 60 éves, családos, két felnőtt gyermek édesapja. Rimaszombatban él, eredeti foglalkozása szerint gépészmérnök, mérnöki diplomáját a Kassai Műszaki Egyetemen szerezte. Először a rimaszombati nehézgépgyárban, majd a mellette működő műszaki szakközépiskolában dolgozott, ez utóbbiban 30 évet töltött el. Jelenleg Rimaszombat alpolgármesteri tisztségét tölti be, ezen kívül Besztercebánya megyei képviselő és az MKP rimaszombati alapszervezetének alelnöke.

 

A Körkép.sk Rigó László Besztercebánya megyei képviselőjelöltet kérdezte.

 

 hirdetes_400x285  

Milyen elképzelésekkel, célokkal vág neki a megyei választásoknak? Megválasztása esetén milyen területtel szeretne kiemelten foglalkozni, milyen célkitűzései vannak?

 

Ha a november 4-i megyei választáson újból bizalmat kapok a választópolgároktól, akkor mint volt pedagógus, kiemelten szeretnék foglalkozni a magyar tanítási nyelvű iskolák helyzeti körülményeinek javításával. Egyik legfontosabb feladatomnak fogom tekinteni a gömöri régió gazdasági fellendítését, emellett szeretném, hogy térségünkben fejleszteni és támogatni tudnánk a turizmust, az egészségügyet és a kultúrát.

 

 

Miért válasszák november 4-én Önt, vagy épp az MKP listáját a Rimaszombati járás választói?

 

Rendkívül fontos a megyei szintű magyar képviselet megtartása és növelése, mert csak így tudjuk jelenlétünkkel és javaslatainkkal képviselni régiónk és a magyar ajkú lakosság érdekeit. Ezért tisztelettel kérem a Rimaszombati járás választópolgárait, hogy menjenek el szavazni november 4-én, és szavazataikkal támogassák a Magyar Közösség Pártja jelöltjeit, hogy megfelelően tudjuk akaratukat érvényesíteni.

 

 

Körkép.sk/PR

Nyitókép: x

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!