Hangolódjon a művészetre, tekintsen meg kiállítást. Hüllővel fényképezkedne? Szlovákia születésnapja Önt is ünneplésre motiválja? A farsangszezonban fánkra kapott gusztust? Esetleg színházi előadást nézne? Szemlézze programajánlatunkat a Dunaszerdahelyi járásból, biztosan talál kedvére valót.

 

A Nagymegyeri Városi Művelődési Központ a felvidéki Murillo-vándorkiállítás alkalmából bemutatandó Szoptató Madonna Bartolomné Esteban Murillo festménye kiállításának ad otthont. A tárlat megnyitójára 2018. január 23-án, kedden 18.00 órakor kerül sor a kiállítóhelyiségben. Nyitóbeszédet a szervezők egyikeként Mikóczy Dénes, a Pro Megere Polgári Társulás elnöke mond, amit Katona Bea felvezető szövege, majd Mórocz Magdolna tematikus egészségvédelmi előadása követnek. A jelenlévők Marton Csaba szavalatát is meghallgathatják.

 

 

 hirdetes_400x285  

Alistál község kultúrháza hüllő kiállítás és -bemutató helyszínévé válik 2018. január 24-én, szerdán 17.00 órától. Kígyósimogatás, ismertető előadások, s fényképezkedés. A belépés 14 éves korig ingyenes, felnőtteknek 4 EUR.

 

 

A Nagyszombat Megye Önkormányzata, a Csallóközi Népművelési Központ, valamint a Nagymegyeri Városi Művelődési Központ Köztársaságunk születésnapja c. ünnepi műsorra invitálja az érdeklődőket. A rendezvényt a Szlovák Köztársaság 25. és Csehszlovákia megalakulásának 100. évfordulója alkalmából tartják  2018. január 25-én, csütörtökön 10.00 órai kezdettel a Nagymegyeri Városi Művelődési Központban.

 

 

2018. január 26-án, pénteken 17.00 órától ökumenikus alkalmat tartanak az ekecsi római katolikus templomban. Igét Dr. Somogyi Alfréd apácaszakállasi református lelkész-esperes hirdet majd.

 

 

A magyar kultúra napja alkalmából ünnepséget szerveznek Nyárasd községben. A műsorban a Bicskás zenekar lép színpadra. A rendezvényre 2018. január 26-án, pénteken 17.30-tól kerül sor a helyi kultúrházban.

 

 

A Csemadok illésházi alapszervezete siska és csörgefák sütőpartyt szervez 2018. január 27-én, szombaton 14.00 órától az illésházi kultúrházban.

 

 

A pozsonyeperjesi kultúrház színpadán az Eccer színház bemutatja a Hyppolit, a lakáj c. vígjátékot 2018. január 27-én, szombaton 18.00 órai kezdettel.

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!