Wellness-láz Párkányban, hoki-láz Érsekújvárban, budapesti színészek színházi előadása Muzslán, folklórcsoportok fellépése Köbölkúton!

 

Érsekújvárban február 13-án a főtéri kultúrházban a KultúrKorzó vendégeként a Dumaszínház fogja ismét szórakoztatni a városból és környékéről érkező érdeklődődőket.

 

 

 hirdetes_810x300  

 

Érsekújvár komoly hoki-lázban ég, a legmagasabb szlovákiai jégkorongosztályban küzd a pontokért, jelenleg a 11 csapatos TIPS LIGA nyolcadik helyén áll, a csapatnak legutóbb 3:1-re sikerült legyőznie az éllovas Besztercebányát.

 

 

A soron következő hazai mérkőzéseik: február 4-én a Dukla Trencsént fogadják, majd a február 9-én a Nyitra elleni megyei rangadóra kerül sor.

 

Érsekújvár és Párkány között félúton, Köbölkúton február 3-án, szombaton délután a helyi Csemadok alapszervet folklórtalálkozót szervez a kultúrházban.

 

 

Már majdnem Párkányhoz érve következik Muzsla, ahova február 25-én neves budapesti színészek látogatnak el a helyi Csemadok szervezet meghívására, hogy vasárnap délutáni színházi élményben részesítsék a hazaiakat és környékbelieket.

 

 

És akkor következik Párkány! A város messze földön híres Vadas fürdője immár télen is a vendégek rendelkezésére áll, mivel január 26-án ünnepélyes keretek között átadták a fürdőben a wellness központot. A Thermal Wellness Hotel szolgáltatásai február 1-jétől lesznek elérhetők a külső látogatók részére. Az új welness-központ 900 m2 területen három termálvizes medencével, szauna világgal (finn, infra, gőz), hang- és fényterápiás élményzuhanyokkal, sókabinnal és exkluzív panorámás jacuzzival várja vendégeit.

 

 

 

A Párkányi Városi Művelődései Központ „Félre a hizlaló bonbonokkal és a nehéz Valentin napi vacsorákkal!” jelmondat jegyében invitálja az ünnepelni vágyó szerelmeseket Mihály Réka és a Group ´n´ Swing zenekar előadására.

 

 

A városi Barta Gyula Galéria pedig a február kilencedikei kiállítás megnyitójával egy „titkos kertbe” invitál minden érdeklődőt.

 

 

Összeállította: Száraz Dénes

Nyitókép: KPA

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!