Egyeztetést tart ma az MKP komáromi helyi szervezete. A korábban feloszlatott, majd a párt központi irodájának munkatársa, Kocur László által újjászervezett helyi szervezet az MKP lehetséges polgármester-jelöltjéről is tárgyal.

 

A Körkép.sk előzetes információi szerint a párt várhatóan nem dönt saját polgármester-jelölt indításáról. Így Knirs Imre, Komárom legnépszerűbb MKP-s politikusa sem lesz háttérinformációink szerint az MKP polgármester-jelöltje.

 

Knirs 2017 november végéig a város első számú alpolgármestere volt, akit Stubendek László jelenlegi polgármester furcsa körülmények között, világos indoklás nélkül váltott le.

 

 hirdetes_810x300  

Knirs a legutóbbi megyei választásokon alig 19 szavazattal maradt le a megyei közgyűlésről, éppen Stubendek mögött. Meg nem erősített helyi információk szerint az MKP döntésének hátterében az áll, hogy Menyhárték leginkább a Most-Híd által kinézett, és várhatóan független polgármester-jelöltként induló Keszegh Béla mögé kívánnak felsorakozni.

 

Knirs Imre: Komáromot talpra kell állítani. Ezért szeretnék dolgozni

 

Az önkormányzati választásokat idén novemberben tartják Szlovákiában. Az MKP legutóbb Cziria Attila személyében már csúnyán elbukta a polgármester-választást. A helyi lakosok akkor az MKP és a Bastrnák Tibor-féle Most-Híd közös jelöltje helyett a függetlenként induló Stubendekre szavaztak.

 

Tanulva a négy évvel ezelőtti dolgokból ezúttal a várhatóan függetlenként induló Keszegh Béla mögé sorakozna fel az utóbbi időben egyre inkább közeledő MKP és Most-Híd.

 

Körkép.sk

Nyitókép: BUMM.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!