Szörnyű tragédia történt tegnap a komáromi Klapka György utcában. Nem sokkal 7 óra után egy hatéves kisfiú kizuhant egy lakótelepi lakás hatodik emeleti ablakból. A mentő a pozsonyi Kramáre kórházba szállították a kisfiút, aki a kórházban sajnálatos módon belehalt sérüléseibe. 

 

Az esetről egy, a nevét elhallgatni kívánó anyuka beszélt a sziakomarom.sk portálnak: “Nagyjából fél 8 lehetett, amikor egyszer csak hatalmas sikításra lettünk figyelmesek. Az összes környéken játszó gyerek szétszaladt. Ahogy odanéztünk, hogy mi történt, láttuk a földön mozdulatlanul fekvő 6 éves Dávidkát. Akkor már tudtuk, hogy nagy a baj.” 

 

A kisfiú egy bokorra esett, ami sajnos nem tartotta meg őt és tompítani sem tudta az ütközést. A kis Dávidot súlyos hasi sérülésekkel és törésekkel szállították a pozsonyi Kramáre kórházba, ahol belehalt sérüléseibe.

 

 hirdetes_810x300  

“Jól ismerték Dávidkát, hiszen mindig fentről integetett a többi, lent játszadozó gyermeknek. Most is így voltA balesetet valószínűleg az okozta, hogy elengedett a szúnyogháló, aminek támaszkodva integetett a kisfiú. A baleset után rögtön hívtam én is a mentőket, akkorra viszont már úton voltak. Nagyon gyorsan kiérkeztek, de sajnos ahogy azóta kiderült, már nem tudtak rajta segíteni.”

 

Az esettel foglalkozó rendőrség nem akart nyilatkozni.

 

sziakomarom.sk/cas.sk

Nyitókép: Google

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!