A KFC Komárom Máriatölgyesre (Dubnica nad Váhom) látogatott el a szlovák másodosztály 4. fordulójában. A komáromiak szimpatikus játéka most is meghozta gyümölcsét, hiszen idegenben raboltak három pontot, amivel továbbra is tartják első helyüket a tabellán.

 

A lila-fehérek két hazai győzelemmel és egy idegenbeli döntetlennel a hátuk mögött utaztak Máriatölgyesre. A visszatérő sérüléssel bajlódó Mészáros András és Samir Nurković is a cserepadon kapott helyet. Jóformán el se kezdődött a mérkőzés, a vendégek már meg is szerezték a vezetés Zemko révén. A hazaiak a kezdeti sokk után rögtön a 6. percben válaszoltak, és egyenlítettek.

 

A komáromiak láthatóan nem elégedtek meg az egy pont lehetőségével és még az első félidőben újra átvették a vezetést, ezúttal Domonkos Kristóf találatával.

 

 hirdetes_810x300  

A végeredmény aztán az 59. percben állt be, mikor Kollár megszerezte a komáromiak harmadik gólját, így az állás 1:3-ra módosult.

 

KFC Komárom: Slávik – Popovič, Ondruš, Antálek, Šurnovský – Domonkos, Zemko, Mikeš (’87 Luzin) – Duda (’59 Ajrulahu), Matič (’91 Fronc), Kollár

 

Jozef Olejník, a komáromiak vezetőedzője a mérkőzést követően értékelte a találkozót.

 

„Ha globálisan nézem, akkor megérdemelten győztünk. Gyorsan átvettük a vezetést, rögtön az első percben. Utána ugyanilyen gyorsan kiegyenlített az ellenfél 1:1-re. Úgy gondolom, hogy egy 5-10 perces részen kívül ellenőrzésünk alatt tartottuk a mérkőzést. Figyelnünk kell a kihagyásokra, mert akkor is, ha játékilag dominánsak vagyunk a mérkőzésen, a jövőben megbosszulhatják magukat az ilyenek. Köszönöm a játékosoknak és köszönöm a szurkolóknak, akik eljöttek a találkozóra és támogattak bennünket. Megyünk tovább.”

 

A KFC szombaton az újonc Besztercebányát fogadja Komáromban. A

 

Úgy gondolom, hogy az emberek biztosan eljönnek támogatni Komáromot, mint várost, bebizonyítják, hogy büszkék arra, hogy Komárom újra az első helyen van, és eljönnek támogatni bennünket.

 

Körkép.sk/kpa

Nyitókép: körkép.sk/archív

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!