90 percig tartó kemény harcot láthatott az a több mint 1400 néző, akik a viharral fenyegető felhők ellenére is kilátogatottak a Komáromi Városi Stadionba.

 

A második liga második helyezettje fogadta az éllovast Komáromban, hogy a mérkőzés után megfordíthassa az addigi felállást. Szakolca és Komárom is a győzelemre hajtott, már a kezdetektől támadó focit láthattunk. Viszonylag kiegyenlített volt a mérkőzés, a változás akkor állt be, mikor a bíró az első félidőben nem adta meg a hazaiak első gólját.

 

A játékvezető döntése természetesen közfelháborodást keltett a pályán és azon kívül is, a lila-fehérek pedig talán vérszemet kaptak, így nem sokkal később Domonkos Kristóf megszerezte a vezető gólt a komáromiaknak.

 

 hirdetes_300x300  

A második félidő is bővelkedett a megkérdőjelezhető játékvezetői ítéletekben. A Szakolca egyetlen gólja is tizenegyesből született és Opiela nevéhez kötődik.

 

Az egyenlítő gólt követően hamar visszaszerezte a vezetést a hazai gárda, igaz ez is büntető eredménye, a gólszerző pedig Matič volt. A hazaiak nem álltak meg 2:1-es állásnál sem, igyekezetüket pedig a szurkolók is díjazták, akik szinte végig buzdították a csapatot. Az i-re a pontot Mészáros András tette fel a 73. percben, amikor góljával beállította a 3:1-es végeredményt.

 

Edzői értékelés:

 

Jozef Olejník (KFC Komárom) – „El kell ismernem, hogy főleg a második félidőben sokoldalúbban játszott a Szakolca. A befejezésekben azonban mi voltunk az erősebbek és ezért nyertünk. A harmadik gólunk volt a legfontosabb.

 

KFC Komárom – MFK Szakolca 3:1 (1:0)

 

Gólok: 43. Domonkos, 61. G. Matič (z 11 m), 73. A. Mészáros – 58. Opiela (z 11m)
Sárgalap: Šurnovský, Zemko, Nurkovič – Švrček, Szőcs, Tomovič
Játékvezető: Kružliak, 1431 néző

 

KFC KOMÁROM: Slávik – Popovič, Ondruš, Szikonya, Šurnovský – Domonkos, G. Matič (86. Kollár), Zemko – A. Mészáros (80. L. Duda), Mikeš (89. Ajrulahu), Nurkovič. Edző: Jozef Olejník
MFK SZAKOLCA: Junas – Švrček, Hlavatovič, Szőcs, Abrahám, Opiela, Nagy, Tomovič (67. Mášik), Dolný (78. Jakubek), Haša, Šebesta (78. Pospíšil). Edző: Jozef Dojčan

 

 

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Fotók: Komjáthy Lóránt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!