Nyitókép: www.vydepo.sk

 

A Pozsony Megyei Önkormányzat összegyűjtötte azoknak az ambuláns készültségeknek és orvosi ügyeleteknek a listáját – mind a gyerekek, mind a felnőttek részére –, ahova orvosi segítségért fordulhatunk szilveszter vagy újév napján. Ezek az ügyeletek szilveszter napján úgy fognak működni, mint egy klasszikus munkanapon, míg újév napján az egész pozsonyi régióban a hétvégi rezsim szerint fognak a páciensek rendelkezésére állni.

 

Az ambuláns készültségek rendelési ideje a munkanapokon 16.00 órától 22.00 óráig tart, míg hétvégenként és az ünnepnapokon 7.00 órától 22.00 óráig.

 

 hirdetes_400x285  

A Malackai, Szenci és az egész Pozsonyi járásból származó gyerekek számára a szülők a Gyermekbetegségek Nemzeti Intézetében – Pozsony–Kramáre (Limbová 1) kérhetnek segítséget, míg a Bazini járásból származó gyerekeket a bazini ambuláns készültségre lehet vinni (Bratislavská 85).

 

Pozsonyban a felnőttek számára az ambuláns készültség két helyen lesz elérhető, mégpedig a Sánc utca (Šancová ul.) 110 alatti Vasúti Kórház és Rendelőintézetben, valamint a Strečnianska utcai rendelőintézetben. Malackában a felnőtteket a Duklianskych hrdinov 34 utcában található kórházban vizsgálják ki, míg a Bazini járásban szilveszterkor és újév napján a Bratislavská 85 alatt található ambuláns készültségen kérthetnek segítséget a páciensek.

 

Amennyiben fogfájás vagy más foggal kapcsolatos kellemetlenség ér bennünket szilveszter vagy újév napján, akkor az egész Pozsonyi kerületben a Drieňová utca 38 alatt található fogorvosi ügyelethez fordulhatunk segítségért. Munkanapokon 17.30 órától 24.00 óráig, hétvégenként pedig 11.00 órától 23.00 óráig.

 

Az alábbi linken járásokra osztva azoknak a gyógyszertáraknak a listáját találják, amelyek szilveszterkor és újév napján is nyitva tartanak: http://www.region-bsk.sk/clanok/pohotovostne-lekarne-910809.aspx

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!