Nyitókép: BSK

 

A 2019/2020-as szezon már tizenharmadszor teszi lehetővé, hogy a hazai és a külföldi turisták előnyösebb módon használják ki Pozsony és a pozsonyi régió szolgáltatásai és attraktivitásait. Az a személy, aki rendelkezik Bratislava CARD City & Region kártyával, az az egész Pozsonyi kerületben előnyökre tehet szert, mindemellett 117 kedvezmény közül választhat.

 

 „A megye azért támogatja ezt a projektet, mert az ilyen előnyök több turistát tudnak a városba és a régióba csábítani. A turisták számára hatalmas előny, hogy a legfontosabb műemlékek és látnivalók egy helyen vannak, így ugyanis könnyebben eljutnak a pozsonyi régió nevezetességeihez“

 

– mondta Pozsony megyeelnöke, Juraj Droba.

 hirdetes_400x285  

 

A Bratislava CARD City & Region kártyával korlátlanul lehet utazni a tömegközlekedésen, tartalmazza Pozsony városközpontjának ingyenes megtekintését, illetve ingyenes belépést biztosít 12 fővárosi múzeumba és galériába, a vöröskői várba és a bazini Kis-Kárpátok Múzeumba. Az idei év újdonsága közé tartozik, hogy most már a Szlovák Nemzeti Múzeum Történelmi Múzeumát és a pozsonyi várat is ingyenes lehet meglátogatni.

 

A kártyával júniustól szeptemberig ingyenesen vehetjük igénybe a Kis-Kárpáti expressz szolgáltatásait, ingyenesen belépést kapunk a Koronázási fotó-videó pontba, illetve további attraktív akciókat biztosít 50%-os magasságban.

 

A kártyát a turisztikai-információs központokban és a kijelölt szállodákban lehet megvásárolni. A kártyát online is be lehet szerezni a visitbratislava.com/bc honlapon.

 

A kártya ára 1 napra 18 euró, 2 napra 22 euró, 3 napra 25 euró.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.