Nyitókép: HKT

 

2019. július 26. és augusztus 4. között immár 45. alkalommal kerül megrendezésre a Honismereti Kerékpártúra, tájékoztatta a Körképet Köteles László, a rendezvény atyja, működtetője, és főszervezője.

 

A „45. HKT Gömörország 2019…barkók és palócok…” címmel megrendezésre kerülő, nagy múltú rendezvény 9-10 napos. A kerekezők napi 40-100 kilométer közötti távot tesznek meg, miközben megismerkedhetnek a túraútvonal történelmével, nevezetességeivel.

 

„Évek és évtizedek tapasztalata bizonyítja, hogy ezen a módon fiatalkorú és nyugdíjas, lányok és fiúk, diákok és tanáraik, kétkezi munkás és parlamenti képviselő alkotnak toleráns és jóindulatú közösséget. Ebbe, az évente megújuló közösségbe nagy tisztelettel várunk, határon innen és túlról minden jóindulatú és lehetőleg kerékpárral is rendelkező érdeklődőt“ – olvasható a rendezvény honlapján.

 hirdetes_400x285  

 

A hkt.sk honlapon bővebb tájékoztatást találunk a pontos útvonalról, programról, jótanácsokról, részvételi díjakról.

 

 

Az érdeklődők a táborhelyek, belépők, táborozási helyek, étkezés bebiztosítása céljából a [email protected] email címen jelezhetik részvételüket a szervezőknek, akik szeretettel várnak mindenkit a lelkekben élő Gömörországot felfedező kerékpártúrára!

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.