Az ember lelkébe nyugalmat, s örömöt hoz a táj újraéledése. A növények pompássá varázsolják az eddig pihenő földet. Kizöldelltek a bokrok, fák egyaránt, s megérkezett a napról-napra kellemesebb időjárás.

 

A koronavírus-járvány ugyan sokmindent megvont az emberektől, de a legszebbel, ami egyúttal a lélek boldogságforrása is, a természet varázsával megajándékozta őket. Mindez tapasztalható a mikrorégióban is. Öröm látni a számtalan virágot, ahogy a tavaszi szellőben táncot lejt. Kedves látvány a zöldellő környezet. A mezei csendesség pedig a mai világban szinte felbecsülhetetlen érték.

 

 

 hirdetes_810x300  

Az embernek szüksége van arra, hogy megpihenjen. Erre az egyik legjobb megoldás a természetjárás. Temérdek szép vár bennünket. Gyönyörű virágszőnyegek, rügyező fák, zöldellő növényzet, s a víz nyugtató hatása.

 

 

A csilizköziek a dolgosságukról nevesek. Nem sajnálják az időt kerti munkára, földművelésre, hogy szeretteiknek, embertársaiknak, s nem utolsó sorban önmaguknak is jobb legyen. Megfigyelhető, ahogy a földeken újra szorgalmasan dolgoznak. Tesznek-vesznek, gondosan előkészítenek mindent, hogy a termés majd sokak hasznára váljon, tápláljon.

 

 

Használjuk ki a tavaszi időjárást, s tegyünk egy-egy kellemes sétát a természetben!

 

Képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.