A héten a kedves érdeklődő gasztronómiai élvezetekhez juthat Gömörpéterfalán, családi napon vehet részt Gömörszőlősön, Baracán a Roma Holokausztra emlékezhet és musicalon szórakozhat a rimaszombati szabadtéri színpadon.

 

Minden kedves olvasónknak nagyon jó nyári szórakozást és pihenést kívánunk!

 

Augusztus 1-én (szombaton)  15:00 órakor Gömörpéterfalán a sportpályán

 

 hirdetes_400x285  

Palóc Étkek Napja.

 

Adjon az Isten! Várunk mindenkit szeretettel Gömörpéterfalán augusztus 1-én a Palóc Étkek Napjá-n. Immáron második alkalommal kóstolhatjuk végig a palóc konyha fínomabbnál- fínomabb étkeit. 15:00-kor a hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a rendezvény a sportpályán és ez után a több órás gazdag program következik. Fellépnek: Szűcs Künde, Páko Marika és tanítványai, Bőd Karolina, Kovács Árpád és citerás csapata, Tajti menyecskék, Kukolíkné Szendrei Rózsa, Lichtmannegger Tibor, Kovács Magdaléna, Fodor Alexandra és Váradi Szabolcs. A 18:00-ra tervezett tombola húzás után a 60-70-80-as évek magyar slágereit fogja feleleveníteni Ligárt Róbert.

 

 

Augusztus 2-án (vasárnap)  11:00 órakor Gömörszőllősön

 

Családi nap.

 

Részletek a plakáton.

 

 

Augusztus 2-án (vasárnap)  18:00 órakor Baracán  megemlékezés a

 

Roma Holokauszt áldozataira.

 

Részletes információk ITT.

 

 

Augusztus 2-án (vasárnap)  20:00 órakor Rimaszombatban a Szabadtéri színpadon

 

Szép nyári nap – musical.

 

A MagyaRock Dalszínház Szép nyári nap című musicalje augusztus 2-án este 20:00-tól lesz a rimaszombati amfiteátrumban.  A Hotel Menthol szövegírói, Bőhm György és Korcsmáros György olyan librettót kanyarítottak a Neoton Família máig népszerű slágerei köré, melyről a magyar médiákban azt írták, hogy egy „fikarcnyit sem silányabb vagy szellemtelenebb, mint az ABBA számait felfűző világjáró történet”.

 

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.