Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Ünnepi díszek és őszi kínálat várta a látogatókat a novemberi Tallósi Piacon.

 

 

 hirdetes_810x300  

Hosszú idő után újra megnyitotta kapuit a Termelői Piac Tallós. A mátyusföldi vásárra nagyon sok érdeklődő érkezett, hogy végre kikapcsolódjon és minőségi termékeket, terményeket és látványos alkotasokat vásároljon.

 

 

A kedvelt árucikkek közé a krémméz, a pékáru, a zöldség és a gyümölcsök tartoztak. Miközben az ember válogatott, néhány szót váltott is az eladóval. Jót tett mindenkinek már ez a lehetőség, hiszen a kötelező „bezártság” miatt erre már hetek óta hiába vártak.

 

 

Eladásra kínáltak festményeket, könyveket, meleg hajpántokat, illatos szappancsodákat és sok más egyéb használati eszközt is. Advent közeledtével számtalan szebbnél szebb díszítőelem, koszorú, ajtókopogtató nehezítette a vásárló döntését, hogy melyiket is válassza…

 

 

A „Black Friday” természetesen a piacról sem hiányozhatott. Egyes termékeket kedvezőbb áron lehetett megvásárolni… Néhányan éltek is a lehetőséggel. Voltak, akik már a karácsonyi ajándékok egy részét is beszerezték a vásárban.

 

 

Az adventi hangulatban telt Tallósi Piacon láthatólag mindenki elégedett volt. A november 28-i vásár bőséges kínálatának örültek az emberek.

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.