Nyitókép: Nagymegyes város Fb-oldala

 

Közel ezer lakos élt eddig szombaton délelőtt az antigéntesztelés lehetőségével Nagymegyer város egyes mintavételi helyszínein. A Dunaszerdahelyi járás településén továbbra is nagyon magas a fertőzöttségi szint.

 

Január 30-án, déli 12 óráig 953 személy teszteltette le magát antigénteszttel. Közülük 30 személy volt vírusfertőzött, ami 3,14 százalékos pozitivitási rátát jelent.

 

Továbbra is rossz a covid-helyzet a Dunaszerdahelyi járásban – Sajnos az emberek is nagyban hozzájárulnak

 hirdetes_810x300  

 

Nagymegyeren eleve kettővel kevesebb mintavételi pontot tudtak csak megnyitni most hétvégén, mint egy héttel ezelőtt. Többen ugyanis megfertőződtek az előző tesztelés során.

 

Holényi Gergő polgármester, aki maga is személyesen részt vesz a a tesztelésben, ezért a Körkép.sk információi szerint beoltatta magát, és erre biztatott mindenkit a tesztelésben részt vevők közül.

 

Körkép.sk exkluzív: Nagymegyer polgármestere, Holényi is beoltatta magát – Nem sértett előírást

 

 

Tisztelt lakosok!
Tekintettel a koronavírus kapcsán kialakult járványügyi helyzet kedvezőtlen alakulására és az eddigi eredmények súlyosságára, kérjük felelősségteljes hozzáállásukat, segítségüket. Továbbra is az egyik legfontosabb feladatunk a megelőzés, a járvány továbbterjedésének, a járványgócok kialakulásának megakadályozása. A tesztelésen való részvétel nem csak saját állapotunk felmérését teszi lehetővé, de segítségével szeretteinket és a környezetünkben élőket is megóvhatjuk a fertőzéstől.
Közös érdekünk, hogy részt vegyünk a tesztelésen!
– írta a város közösségi oldalán.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.