Nyitókép: Körkép.sk (Mede Géza)

 

Ma dél körül kigyulladt egy hatlakásos tömbház Gömöralmágyban. A tűz minden valószínűség szerint a pincében keletkezett, a lakók akkor vették észre, amikor már a lakásokban is érezni lehetett a füstöt.

 

„Sajnos picit későn vettük észre, akkorra már nagymamám az emeleti lakásban a füstben volt jó harminc perce. Kimentettük őt, most kórházban ápolják, úgy tudjuk, hogy állapota stabil. Jöttek a tűzoltók is, eloltották a tüzet. Szerencse volt, hogy a lángok nem harapóztak el. A mi lakásunk használhatatlan, de a többi lakással talán nem lesz baj”

 

– mondta a Körkép.sk-nak Agócs Atilla és élettársa, akiket talán a legjobban sújtott a tűzeset.

 

 hirdetes_810x300  
Kép: Körkép.sk (Mede Géza)
Kép: Körkép.sk (Mede Géza)
Kép: Körkép.sk (Mede Géza)

 

Érdeklődtünk, vajon mi okozhatta a tüzet. Agócs Attila élettársa ennek pontos okát nem tudta, de megemlítette, hogy már tegnap felgyulladt a cipőtartójuk, amit nagyon gyanús körülménynek ítél. Sajnálatát fejezte ki avégett is, hogy szerinte picit késve értek ide a tűzoltók.

 

Agócs Gyula polgármester arról informálta a Körkép.sk-t, hogy 15 tűzoltó vonult ki. Fülekről és Rimaszombatból a hivatásosak, Almágyból és Ajnácskőről önkéntesek jöttek. A lakók egyenlőre nem tudnak visszamenni, mivel mindenütt nagyon érezni a füstöt. Valószínűleg a szemét, a lim-lom gyulladt meg a pincében, szerencsére inkább füstölt, mint lángolt.

 

Kép: Körkép.sk (Mede Géza)
Kép: Körkép.sk (Mede Géza)

 

Mede Géza

Képek a szerző felvételei

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.