Nyitókép: Körkép.sk

 

A nyékvárkonyi Aranykárász étterem tavaly elnyerte a legjobb felvidéki magyar étterem díját. Bár a koronavírus-járvány a vendéglátást sem kímélte, Fitus Szabolcs étteremtulajdonos e nehéz időszakban sem feledkezett meg a jótékonykodásról.

 

Ennek keretében úgy döntött, hogy saját, személyes meghívására 31 nyékvárkonyi, rászorult személyt lát vendégül többfogásos, svédasztalos vacsorára.

 

A nemes felajánlás keretében így 11 család, köztük 10 alapiskolás diák kapott június 6-án, 17.00 órára meghívást a nyékvárkonyi Aranykárászba.

 hirdetes_810x300  

 

Júliustól torkos csütörtökkel várja vendégeit Csallóköz egyik legnépszerűbb étterme, a nyékvárkonyi Aranykárász magyar csárda

 

Fitus Szabolcs portálunknak elmondta, hogy az elmúlt időszak nagyon nehéz volt mindenki számára. Úgy az alkalmazottak, mint a vendégek is már nagyon várták a járványügyi intézkedések enyhítését és az étterem megnyitását.

 

Kép forrása: Körkép.sk

 

Amint erre lehetőség nyílott, ő maga azonnal az adakozás mellett döntött, hiszen tudja, hogy sokan a járványhelyzetet követően is nehéz helyzetben maradtak.

 

Újranyit a nyékvárkonyi Aranykárász. Az új magyar csárda merész ambíciókkal indul a régióban

 

Június 6-án, vasárnap így 11 család 31 tagja költheti el vacsoráját a Dunaszerdahely melletti Nyékvárkony Aranykárász nevű magyar éttermében.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.