Nyitókép: Bertalan György

 

Gyermekprogramokkal, szórakoztató műsorszámokkal és utcabállal ünnepeltek Bakán.

 

A bakai önkormányzat már évek óta közösségi eseményt szervez, melyre  szórakozni hívja a lakosságot. Idén több és változatosabb programmal várták a közönséget a szervezők. Sok meglepetés és a köszönet percei voltak programon, hogy az emberek utána napokig beszéljenek a jó hangulatú eseményről.

 

 hirdetes_300x300  

 

A helyiek örömmel gyülekeztek a sportpályán, hogy együtt tölthessék ezt a számukra örömteli szép napot. A hosszúra nyúlt bezártság után végre újra együtt szorakozhattak.

 

 

Az interaktivitásra nyitott résztvevők nótázhattak a helyi Búzavirág énekcsoporttal, vagy kipróbálhatták az íjászatot.  A gyermekeket többek között arcfestés, óriás légvár és csúszda várta. Emellett a szervezők további programpontokkal is kedveskedtek a legkisebbeknek. Volt aquajumping és póni-lovaglás is.

 

 

Az augusztus 21-i Bakai családi délutánt és sportnapot a köszönet és a gratuláció percei tették gazdagabbá . A helyi önkormányzat nevében Bertalan György polgármester köszönte meg az élvonalban tevékenykedő helyi koronavírus-tesztelők odaadó munkáját.

 

Emellett gratulált többek között Dóka Zsuzsanna és Bősi Szabó László nótapárosnak a magyarországi Dankó Pista Életműdíj kiérdemléséhez. A délután további részében a felvidéki nótapáros szórakoztatta szép énekével a résztvevőket és nótázni vágyókat.

 

 

 

Délután a futballkedvelők megtekinthették Baka és Királyfiakarcsa (U19), majd Baka és Izsap (felnőttek) futballcsapatainak összecsapását.

 

A jlenlévők egy része a közkedvelt magyarországi Gáspár Győzővel táncol – vonatkozik.

 

Az est folyamán a magyarországi Romantic együttes és Gáspár Győző örvendeztette és táncoltatta meg az érdeklődőket.

 

 

Láthatóan mindenki jól szórakozott. A jelenlevők elmondása szerint vidámságot hozott Bakára a bábszínház is, mint ahogy a nótázás, mulatozás, és a foci is hiányzott a bakaiaknak.

 

 

 

 

Laky Erzsébet

Fotók: Bertalan György

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!