Marcell
  • HUF: 391.99
  • USD: 1.03
  • 21 °C
  • 32 °C

Hirdetés (X)

Régió

Tökös délelőtt Kisújfaluban – Képekkel

Vidám percek a helyi iskolában, óvodában

Nyitókép: Fűri Erika

 

A gyermekek nagy örömére tökös programokat tartottak a kisújfalusi iskolában, óvodában.

 

Október utolsó hétfője különbözött a többi tanítási naptól. A tankönyvek helyére az ún. halloween-tökök kerültek. A pedagógusok igazán vidám, őszi élménnyel gazdagították a gyermekek programját.

 

 

 

A diákok lelkesen fogadták a pedagógusok által összeállított tökös, őszi programsorozatot. A kötött tanítás mellőzése jó hangulatot eredményezett Kisújfaluban.

 

 

A tök jó délelőttön résztvevők különböző halloween-tökökből és színes rajzlapokból készítettek tökfilkókat, majd a töklámpásokat végül ki is állították.

 

 

A kézműves foglalkozások mellett a gyermekek eljárták a levelek táncát, szórakoztak. És egy tanítási napon ki ne akarna összegyűjtött színes faleveleket dobálni? A gyerekek boldogan használták ki a lehetőséget, majd kurjongatva futottak a levéldombhoz.

 

 

Az október 26-i tökös délelőttön elkerülhetetlenek voltak a tök jó fogások. A diákok megkóstolták a sütőtökkrémlevest és a sült sütőtöt is. A többségnek láthatóan ízlett, hiszen voltak, akik dupla adagot kértek.

 

 

A programkavalkádban továbbá ügyességi játékok, versmondás és éneklés is szerepelt. A résztvevők egyetértettek abban, hogy többször szeretnének ilyen vidám, játékos tanítási napot.

 

 

 

Laky Erzsébet

Képek: Fűri Erika

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Anna K.
2021. okt. 31. 12:50

Tudja Ön egyáltalán,hogy mivel kívánja "elvarázsolni" a tisztelt nagyérdemût kedves szerkesztõ asszony?😎🤦‍♀️

Laky Erzsébet
2021. okt. 31. 12:52

Tisztelt Anna K.! Köszönöm a hozzászólást. Amennyiben nem tetszenek az írásaim, nem kötelező olvasni azokat. Bár jobban örülnék, ha a becses nevét is merné vállalni...

Kardos Anna
2021. nov. 01. 09:10

Kedves Laky Erzsébet! Véleményem szerint Ön fordítva ül a lovon. Jó egészséget és keresztényhez illõ ünnepeket kívánok.🤝🤦‍♀️

Laky Erzsébet
2021. nov. 01. 10:50

Kedves nevét már vállalni merő Kardos Anna. A véleménye téved, míg könnyen ítélkezik. Vajon melyikünkben van a nagyobb hiba? Abban a személyben, aki a munkáját végzi és ezekben a napokban emlékezik, vagy abban a személyben, aki előítéleket hoz és kötekedik ezekben a napokban? Költői kérdés, kérem, ne válaszolja meg. A válasz számomra egyértelmű. Minden jót.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket