Nyitókép: Fűri Erika

 

A gyermekek nagy örömére tökös programokat tartottak a kisújfalusi iskolában, óvodában.

 

Október utolsó hétfője különbözött a többi tanítási naptól. A tankönyvek helyére az ún. halloween-tökök kerültek. A pedagógusok igazán vidám, őszi élménnyel gazdagították a gyermekek programját.

 

 

 hirdetes_810x300  

 

A diákok lelkesen fogadták a pedagógusok által összeállított tökös, őszi programsorozatot. A kötött tanítás mellőzése jó hangulatot eredményezett Kisújfaluban.

 

 

A tök jó délelőttön résztvevők különböző halloween-tökökből és színes rajzlapokból készítettek tökfilkókat, majd a töklámpásokat végül ki is állították.

 

 

A kézműves foglalkozások mellett a gyermekek eljárták a levelek táncát, szórakoztak. És egy tanítási napon ki ne akarna összegyűjtött színes faleveleket dobálni? A gyerekek boldogan használták ki a lehetőséget, majd kurjongatva futottak a levéldombhoz.

 

 

Az október 26-i tökös délelőttön elkerülhetetlenek voltak a tök jó fogások. A diákok megkóstolták a sütőtökkrémlevest és a sült sütőtöt is. A többségnek láthatóan ízlett, hiszen voltak, akik dupla adagot kértek.

 

 

A programkavalkádban továbbá ügyességi játékok, versmondás és éneklés is szerepelt. A résztvevők egyetértettek abban, hogy többször szeretnének ilyen vidám, játékos tanítási napot.

 

 

 

Laky Erzsébet

Képek: Fűri Erika

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.