Nyitókép: Laky Erzsébet

 

A kellemes őszi időjárás és a pompás környezet emelte a piacozás hangulatát.

 

Bős Város Önkormányzata immár hagyományos módon évről-évre őszi vásárt szervez. A 2020-as év a koronavírus-járvány miatt kivételt képezett. Az idei vásárt október utolsó hétvégéjén tartották a helyi piactéren. A kínálatban kézműves- és ruházati cikkek, játékok, édességek szerepeltek és ízletes fogások is csábították a vásárba érkezőket.

 

 hirdetes_300x300  

 

A háromnapos eseményen az évszaknak megfelelő melegebb öltözéket is árusítottak. A meleg zoknik, kesztyűk, sapkák, illetve sálak is a keresett termékeke között voltak, de népszerűek voltak a kézműves díszek, valamint a lakás dekorációk is.

 

 

Többen válogattak és vásároltak ágyneműt, függönyt és látványos pénztárcát is. Mások csak a hangulat és a finomságok miatt látogatottak ki a bősi őszi vásárra – tudtuk meg a gasztrojellegű események kedvelőitől.

 

 

Nagy népszerűségnek örvendtek a virág- és ajtódíszek. Ezeket többnyire a halottak napja, az advent és a karácsony okán vásárolták. Az egyik kézműves elmondta, hogy már  a vásár nyitónapja után elfogytak a sírdíszei, így újakat készített a többi napra.

 

 

Sokan keresték fel a vásárt. A  látogatottság nagyságának mértékére a kellemes őszi időjárás is jó hatással volt.

 

További képeink:

 

 

 

 

Ilyen volt az őszi vásár Bősön – Képekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őszi vásárolgatás Csallóközben – Képekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.