Nyitókép: Körkép.sk/KPA

 

Ezen a héten megnézheti a múzeum legújabb gyűjteményét Rimaszombatban, színházi előadáson és nótaesten szórakozhat Rimaszombatban és Füleken, falunapon vehet részt Almágyban, és a Murányi-fennsíkra túrázhat a medvesaljiakkal.

 

Minden kedves olvasónknak nagyon jó pihenést és szórakozást kívánunk!

 

Szeptember 8-án (csütörtökön) 15:00 órakor Rimaszombatban, a Gömör-Kishonti Múzeumban megtekinthető lesz a legújabb gyűjteményes kiállítás.

 hirdetes_300x300  

 

Volt egyszer egy múzeum. Legújabb gyűjteményes kiállítás, amely a múzeum történetéről is szól.

 

 

Szeptember 9-én (pénteken) 18:00 órakor Rimaszombatban, a Városi Művelődési Központban Perczel Enikő: A nemzet csalogánya (Csomor Csilla előadásában) c. darabja kerül bemutatásra.

 

  1. szeptember 9-én 18.00 órai kezdettel a rimaszombati kultúrház bábtermében lesz látható Perczel Enikő: A nemzet csalogánya című darabja Csomor Csilla színművésznő előadásában.

 

 

Szeptember 9-én (pénteken) 19:00 órakor Füleken, a Városi Művelődési Központban Oda vagyok Magáért – életrajzi vígjáték és Fényes Szabolcs koncert lesz.

 

A Csemadok Füleki Alapszervezet tisztelettel meghívja Önt és kedves barátait, ismerőseit, illetve az operettrajongókat 2022. szeptember 9-én, pénteken 19.00 órától az Oda vagyok magáért c. előadásra (Életrajzi vígjáték és Fényes Szabolcs koncert).

 

 

Szeptember 10-én (szombaton) 11:00 órakor Almágyban, a szabadtéri színpadon megrendezésre kerül az almágyi falunap.

 

Részletesebb információ ITT.

 

 

Szeptember 10-én (szombaton) 15:00 órakor Rimaszombatban, a Városi Művelődési Központban Legszebb város Batyi V címmel előadásra kerül sor, ahol magyar nóták, operettek, ismert operaáriák csendülnek fel.

 

Részletes információ ITT.

 

 

 

 

Szeptember 11-én (vasárnap) 7:30-kor indulás Rimaszombatból, a Tesco parkolójából látogatóba a „Medvék” völgyébe – túra a Murányi-fennsíkra.

 

Részletesebb információ ITT.

 

 

Összeállította: Mede Géza

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.