Nyitókép: Körkép.sk

 

Ez a hét az adventi és karácsonyi szeretetprogramok jegyében telik, de Rimaszombatban egy könyvbemutatón is részt vehet a Csillagházban.

 

Minden kedves olvasónknak nagyon szép hétvégi szórakozást és kellemes pihenést kívánunk!

 

December 9-én (pénteken) 13:00 órakor Rimaszombatban, a Városi Művelődési Központban Szeretetbörze nyitja meg kapuit.

 hirdetes_300x300  

 

A karácsonyi szeretet- és ötletbörzén teret kapnak a helyi kézműves termékek előállítói.

 

 

December 9-én (pénteken) 15:30 órakor Rimaszombatban, a Tompa Mihály Alapiskolában (Šrobár utca) karácsonyváró lesz az ovisoknak.

 

 

December 9-én (pénteken) 18:00 órakor Rimaszombatban, a Csillagházban Veres János: Válogatott versek c. kötetének bemutatójára kerül sor.

 

A Bástya Egyesület szeretettel meghívja az érdeklődőket Veres János Válogatott versek című kötetének bemutatójára Rimaszombatba, a Csillagházba.

 

 

December 10-én (szombaton) 12:00 órakor Bátkában, a községházában karácsonyváró rendezvény lesz a Csemadok rendezésében.

 

 

December 10-én (szombaton) 15:30 órakor a Füleki Gimnáziumban Örvendezzünk címmel a Csemadok Füleki Alapszervezetének adventi rendezvényére kerül sor.

 

Szeretettel várunk mindenkit a Füleki Gimnázium épületébe, az Örvendezzünk elnevezésű karácsonyváró programra. A családoknak és gyerekeknek szóló rendezvény gólyalábas és bábszínházi előadással, Ringató foglalkozással, Aprók táncával, kézműves foglalkozásokkal és zenés adventi gyertyagyújtással várja az érdeklődőket.

 

 

December 12-én (hétfőn) 19:00 órakor Tornalján, a VMK-ban Bereczki Zoltán karácsonyi koncertjét tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Bereczki Zoltán karácsonyi koncertjére 2022. december 12-én, hétfőn 19:00 órától kerül sor a Tornaljai Városi Művelődési Központban.

 

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.