Nyitókép: Körkép.sk

 

Karácsony hetében a Kaláka együttes koncertjét követheti figyelemmel Szepsiben, kerecsen ünnepen vehet részt Nagybalogon, karácsony napján pedig Egyházasbáston és Nagybalogon bálozhat.

 

Minden kedves olvasónknak jó szórakozást, kellemes pihenést és áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

 

December 21-én (szerdán) 15:48 órakor Nagybalogon, a Tor-hegyen kerecsen ünnepen, azaz a téli napforduló ünnepén vehet részt.

 hirdetes_810x300  

 

Mindenkit sok szeretettel várunk a téli napforduló ünnepére Nagybalogra, a Tor-hegyre. Idén is fogunk virrasztani napkeltéig nomád körülmények között a tűz mellett, ahogy egykoron őseink.

 

 

December 21-én (szerdán) 16:00 órakor Szepsiben, a Boldog Salkaházi Sára Egyházi Központban a Kaláka együttes adventi koncertjére kerül sor.

 

2022. ecember 21-én, szerdán 16.00 órától a Kaláka együttes ad adventi koncertet Szabad-e bejönni ide betlehemmel? címmel a szepsi Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpontban idei turnéja keretében.

 

 

December 25-én (vasárnap) 20:00 órakor Egyházasbáston, a kultúrházban karácsonyi bál lesz.

 

Karácsonyi bált rendeznek 2022. december 25-én 20.00 órától az egyházasbásti kultúrházban. A zenéről Ligárt Róbert és zenekara gondoskodik.

 

 

December 25-én (vasárnap) 20:00 órakor Nagybalogon, a kultúrházban karácsonyi batyubál lesz.

 

A falu polgármestere és a képviselő-testület szeretettel meghívja Önöket a karácsonyi batyubálba, amely 2022.12.25-én 20:00 órakor lesz a helyi kultúrházban.

 

 

 

Összeállította: Mede Géza

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.