Rangadót játszottak a hétvégén Dunaszerdahelyen a szlovák labdarúgó Corgoň liga 14. fordulójában. Az eredmény: tizenegy sérült, harmincegy előállított (köztük 16 magyarországi állampolgár). A tudósítások szerint egy magyar drukkert helikopterrel, másik hatot mentőautóval szállítottak kórházba. A szlovák rohamrendőrök magyar szurkolókat vertek, egy néző halálhíre is szárnyra kapott a stadionban. Szerencsére csak rémhír volt. De mi is történt igazából Dunaszerdahelyen november 1-én? A körkép csapat egykori tagja, Tee ott volt a helyszínen. Hajtás után jöjjön a DAC – SLOVAN, ahogy ő látta.

Nagyon ott akartam lenni a DAC-Slovanon. Rimaszombat kint játszott (ha otthon játszott volna, meg se fordul a fejemben, hogy máshová menjek), és szerencsére az otthoniak is megértették, hogy az év meccsén ott kell lenni, még akkor is, ha éppen november 1. van.

Pozsonyból két busz megy ünnepnap délelőtt Szerdahelyre, az egyik 6.45-kor, a másik 10.45-kor, ez utóbbit már későnek tartottam, így aztán hajnalban útra keltem Szerdahely felé, ahol persze reggel nyolckor a kutya sem járt. Találkoztam egy rendőrautóval…

a bejegyzés a tee.korkep.sk oldalon folytatódik

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!