A kassai futballklub vezetősége nem kis örömmel lepte meg a szurkolóit, mivelhogy a Szarajevó elleni BL-selejtező EL-selejtező visszavágójára ingyenesen mehet a jónép. A szép gesztusnak praktikus haszna is van, mivel a telt stadion parázs kis hangulatot tud varázsolni a helyszínre. Szükségük is lesz a fiúknak a buzdításra.

Azoknak mondom, akik lemaradtak róla, hogy a kassaiak nem kis bravúrt hajtottak végre, amikor a BL-selejtező (Bajnokok Ligája, hivatalosan Európa-liga, volt UEFA) 3-dik fordulójának első meccsén szívsebészre jellemező precizitással szétkapták a bosznia és hercegovinai FK Slavija Sarajevo csapatát. A meggyőző, széttett lábakra és két vállra fektető 0:2 szép reményekkel kecsegtet a hazai meccs előtt a továbbjutás kiharcolására.

Az FK Slavija Sarajevo-ról tudni kell, hogy hasonló csapat, mint nálunk a DAC, mert nekik is jóformán az ott élő kisebbség szurkol, esetükben a szerbek. Semmitmondó nevük ellenére azért színvonalas kis csapat, mert a 2-dik selejtezőkörben nem kisebb csapatot szedtek szét, mint a dán Aalborg. A dánoknak tavaly jól szétfuttatott szezonjuk volt, mert többek között a főtáblára kerültek és ott is egyenrangú ellenfelei tudtak lenni a legnagyobb csapatoknak (pl. Manchester United).

(A BL-ben a Slovannak nem volt szerencséje a sorsolásnál, mert a Mellberggel felálló Olimpiakosz Pireuszt kapták. A hazai, szintén 0:2-es vereség után ők minden optimizmusunk ellenére már csak a gabonatáblára kerülhetnek)

A Szarajevó elleni kassai meccs augusztus 6-án, azaz most csütörtökön lesz, 17 órai kezdettel. Mindenkinek jó szurkolást!

PS. Updatelve, aug. 4, 9.27

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!