Mária
  • HUF: 346.53
  • USD: 1.18
  • 20 °C
  • 25 °C
sport

Az extraligába jutott az érsekújvári jégkorong csapat

Három év alatt három bajnoki címet gyűjtött be, és két osztályt lépett előre az érsekújvári jégkorong csapat. Két mérkőzéssel az osztályozó vége előtt került a szlovák jégkorong bajnokság legmagasabb osztályába a két évvel ezelőtti MOL Liga-győztes.

 

Hirdetés(x)

Nem következett be a hétvégén az az egyetlen eredmény a Bártfa – Pőstyén mérkőzésen, amely még nem jelentette volna a feljutást az érsekújvári csapatnak. Ehhez az kellett volna, hogy a Bártfa túlórában legyőzze az Extraliga 9. helyén végzett Pőstyént. Azonban pont a fordítottja történt, Bártfa veszítette el a mérkőzést a hosszabbításban. Pedig a 23. percben a bártfaiak szereztek vezetést, ám ezt a 48. percben a pőstyéniek kiegyenlítették, a gól nélküli hosszabbítást követő büntetőkben pedig jobbnak bizonyultak ellenfelüknél.

 

Hirdetés(x)

ersekujvar2
Nagy az öröm Érsekújvárban. Kép: hcnovezamky.eu

 

Az Érsekújvár így 2 meccsel az osztályozó vége előtt 2 ponttal vezet Pőstyén és 4 ponttal Bártfa előtt. Mivel a vetélytársaknak már csak egy-egy meccsük van hátra, éppen az Érsekújvár ellen, így a Bártfa már biztos nem tudja behozni a listavezetővel szembeni hátrányát, és az érsekújvári csapat biztosan a két feljutó hely valamelyikén végez.

 

Ma este tehát utoljára lép jégre hazai pályán az idei évadban az újvári csapat, amely újoncként megnyerte az első liga fináléját, majd a Tipsport liga osztályozójában is sikerrel járt.

 

Körkép.sk

 

Nyitókép: hu.hcnovezamky.eu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket