Sorozatban harmadik rangadóját is elvesztette a DAC. Ezúttal Zsolnában szenvedtek vereséget 4:1 arányban.

 

MSK Žilina – DAC 4:1 (1:0)

 

Helyszín: Zilina, 1365 néző Vezette: Mastiš

 

 hirdetes_400x285  

Gólszerzők: Diaz (21.), Špalek (68.), Haskič (80., 82) ill. Pačinda (90.)

 

Žilina: Volešák – Mabouka, Vavro, Králik, Letič – Pečovský, Diaz – Špalek (Hancko, 85.), Škvarka (Michlík, 61.),  Hlohovský – Paur (Hasakič, 73.)

 

DAC: Tujvel – Brašeň (Živkovič, 63.), Michalík, Kwin (Horváth B., 65.), Davis – Huk (Polievka, 76.), Ljubicic – Sarr, Ľupták, Pačinda – Stephens

 

Zsinórban harmadik vereségét is elszenvedte a DAC labdarúgó csapata. Ezúttal a Žilinatól katpak ki, a nagyszombati és a Slovan elleni vereség után. A DAC ezzel visszacsúszhat a hetedik helyre, ha holnap győz a Trnava a Senica ellen. A találkozó első gólja a 21. percben született Diaz révén, aki éles szögből talált a kapuba. A DAC számára komoly gólszerzési lehetőség nem igazán kínálkozott.

 

A 47. percben egy nagy egyenlítési lehetőséget puskázott el a DAC, Ľupták lövését hárította bravúrral a kapus. A zsolnaiak óriási fölényben játszottak és sorra alakították ki a helyzeteket. A 68. percben meg is szerezték a hazaiak a második találatot,  Špalek Tujvel lába között talált a hálóba. A DAC hiába próbált szépíteni, újabb zsolnai gólok születtek. A  80. és 82. percben a csereként beállított Haskič találataival a Žilina már 4 góllal vezetett. A DAC a 90. percben Pačinda révén szépített, így 4:1 lett a vége.

 

A következő fordulóban újabb nehéz mérkőzés vár a DAC csapatára, a címvédő és jelenleg listavezető AS Trenčín látogat Dunaszerdahelyre.

 

Körkép.sk

 

Kép forrása: mskzilina.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!